Neke poznate ličnosti, bez obzira na ljubavni status ili godišnje doba, ne žele da depiliraju noge. One se ne stide da ih pokažu, čak i na crvenom tepihu!

 

1. Lindzi Lohan – ova devojka je znala da se pokaže u najboljem svetlu, ali I sa neobirjanim nogama. Ona je poznata po raznim skandalima, ali ipak se od nje očekuje malo organizovaniji život. Glasine kažu da je u Holivudu često, uspeli mnogo puta, a da nije obrijala noge. Malo čudan način da dobijete dozu samopouzdanja.

 

2. Amanda Palmer – U principu, ona ne prati standarde žena ili rutine koje su izrečene u javnosti i medijima.

 

3. Tajra Benks – U intervjuu je rekla da ne brije noge I ne koristi brijač, jer su njene dlačice toliko svelte da se skoro ne vide. Noge depilira samo kada ima snimanja za kupaće kostime.

 

4. Alisia Silverston – Na otvaranju prodavnice u Los Anđelesu, šarmantna i talentovana Alisia Silverston je bila toliko hrabra da se pojavila sa neobrijanim nogama.

 

5. Selin Dion – Selin je 2008. Godine održala koncert u Tokiju i pojavila se sa neobrijanim nogama. Nakon koncerta, dobila je ogromne kritike i tonu komentara u medijimi, ali nije ni reagovala.