Ove poznate dame ne briju DLAKE NA NOGAMA čak ni kada idu na crveni tepih

Selin Dion
Wikipedia

Neke poznate ličnosti, bez obzira na ljubavni status ili godišnje doba, ne žele da depiliraju noge. One se ne stide da ih pokažu, čak i na crvenom tepihu!

 

1. Lindzi Lohan – ova devojka je znala da se pokaže u najboljem svetlu, ali I sa neobirjanim nogama. Ona je poznata po raznim skandalima, ali ipak se od nje očekuje malo organizovaniji život. Glasine kažu da je u Holivudu često, uspeli mnogo puta, a da nije obrijala noge. Malo čudan način da dobijete dozu samopouzdanja.

 

2. Amanda Palmer – U principu, ona ne prati standarde žena ili rutine koje su izrečene u javnosti i medijima.

 

3. Tajra Benks – U intervjuu je rekla da ne brije noge I ne koristi brijač, jer su njene dlačice toliko svelte da se skoro ne vide. Noge depilira samo kada ima snimanja za kupaće kostime.

 

4. Alisia Silverston – Na otvaranju prodavnice u Los Anđelesu, šarmantna i talentovana Alisia Silverston je bila toliko hrabra da se pojavila sa neobrijanim nogama.

 

5. Selin Dion – Selin je 2008. Godine održala koncert u Tokiju i pojavila se sa neobrijanim nogama. Nakon koncerta, dobila je ogromne kritike i tonu komentara u medijimi, ali nije ni reagovala.