OVE SAVETE NE SMETE DA ZANEMARITE: Čista kuhinja privlači novac!

proizvodi za čišćenje
foter.com / custom_tshirts / photo on flickr

Možda ne verujete u feng šui, ali sigurno verujete u novac. Stoga obratite pažnju na ove savete

 

Kad idući put krenete u noćnu šetnju do frižidera, ponesite i pribor za čišćenje te spojiteprijatno i korisno. Čista kuhinja bez suvišnihdetalja donosi novac. To nije samo mesto na kojem se priprema hrana nego i magnet za privlačenje novca, pa je držite čistom i urednom. Za još deblji novčanik redovno čistite rernu i ringle, savetuje Suzan Metzger, feng šuji savetnica.

I boje će vam pomoći da ne ostanete praznih džepova. Birajte između crvene, ljubičaste i zelene, zavisno koju više volite.

Crvena je poznata kao najjača boja i često se povezuje s moći i srećom. Ali zapamtite da nijedna boja neće delovati ako vama i ostalim ukućanima nije baš najomiljeniji izbor.

Ali dobar izbor uvek su začinske biljke, cveće i mnogo svežeg vazduha. Osigurajte ove tri komponente u svom domu jer simbolizuju život i blagostanje.

Crvena se najčešće povezuje sa snagom, moći, strasti i ljubavi, a često stimuliše ljude da donesu brze odluke.

Izbegavajte je u spavaćoj sobi, ali u dnevnom boravku joj bez straha pružite priliku.

Ljubičasta deluje izrazito smirujuće na čovekovu psihu, pa se često koristi u prostorima za meditaciju, a prikladna je i za spavaće sobe.

Za početak probajte s posteljinom ili tepihom u boji lavande. Biljke su dobrodošle u svaki kutak doma, ali izbacite ih iz spavaćih soba. S druge strane, smirujuća zelena boja zidova dobro će pristajati u spavaćoj ili radnoj sobi.Zelena deluje opuštajuće za oči.loading...