Ove sitnice morate imati u vašoj tašni

Modni detalj ili ne, bez tašne ne možete izaći ni do obližnje prodavnice. Bilo da u njoj nosite stvari kao da se nikada nećete vratite kući ili samo najbitnije, ovo su sitnice koje morate imati pri ruci u svakom momentu.

Ruž za usne

Ko zan gde će vas dan dovesti, zato karmin morate imati u tašni. Nanesete ga kada nemate dovoljno vremena da se kompletno našminkate i odmah ste svežije i izgledate besprekorno ceo dan. Ukoliko naiđate na vašu simpatiju, na dohvat ruke mora da vam bude omiljena nijansa ruža za usne.

Bakterijološko sredstvo za ruke

Uhvatite se za korpu u prodavnici, platite prljavim novčanicama i vratite se gradskim prevozom, a da pri tom nemate gde da operete ruke. Da biste sprečili širenje bakterija i klica, koje se su svuda oko nas obavezno u tašni morate imati antiseptik za ruke.

Uloške ili tamponi

Bez ovoga ne možete nikuda, ukoliko sa sigurnošću ne znate u kom trenutku ćete vi ili vaša drugarica dobiti menstruaciju. Zato u svojoj torbi uvek imajte tampone ili uloške.

Vlažne maramice

Za brisanje ruku, cipela ili fleke sa vaše omiljene stvari uvek posegnite za vlažnim maramicama. Umesto da čekate trenutak u kom će vam zatrebati, uvek ih nosite uz sebe.

Analgetik i aspirin

Priznajte da vam se često dešava da vas dok pijete kafu sa prijateljicom zaboli glava ili vas muče menstrualne tegobe. Zato u vašoj tašni uvek nosite aspirin i analgetik, zlu ne trebalo.

Hemijsku olovku

Naiđete na slatkog momka u kafiću i želite da mu na salveti napišete broj telefona? ništa lakše izvadite hemijsku olovku iz vaše torbe i budite kreativni. Takođe, ona če vam poslužiti i ukoliko morate nešto hitno da zapišete, popunite ili potpišete.

Novac

Postoje brojne situacije u kojima će vam zatrebati keš. Kartica nije uvek pouzdana, zato se potrudite da uvek uz sebe imate papirni novac.

Šibice ili upaljač

Iako niste pušač, upaljač je jedna od najbitnijih stvari koju morate da imate u tašni. Nikda se ne zna da li ćete nekom pomoći da zapali cigaru ili ćete ukloniti končić koji visi sa odeće.