Ove zvezde danas imaju milione, a nekada su bili beskućnici

Mnogima je teško zamisliti da su svetske zvezde, koje zarađuju milione, ikada imale problem sa manjkom novca. Nećete verovati, ali neke od njih su bile izuzetno siromašne.

1) MARAJA KERI
Maraja je odrasla u jednom od najsiromašnijih naselja na Long Ajlendu. Toliko su bili siromašni da je pevačica u nedostatku igračaka morala sama da nalazi neku vrstu zabave. Ubrzo ona se seli u Njujork u potrazi za svojom srećom. Na jednoj zabavi upoznaje čelnike izdavačke kuće ‘ Kolumbija rekords’ sa kojima potpisuje ugovor. Ostalo je istorija.

2) LEONARDO DIKAPRIO

Leonardo (39) danas ima jahte i privatne avione, ali nije tako bilo oduvek. Pre nego što se probio u Holivudu, Leo je bio još jedno od one siromašne dece koja žive u siromašnim krajevima Los Anđelesa okružena drogom i prostitucijom. Droga i prostitucija su toliko dominirali u njegovom kraju da je još kao veoma mali video šta droga uradi čoveku, pa ju je odbio kad mu je ponuđena. Danas „je težak” 200 miliona dolara.

3) TOM KRUZ

Tom Kruz je rođen 1962. u Sirakjuzu u Njujorku. Njegov otac je bio elektroinženjer, a njegova majka učiteljica. Otac mu je bio dominantan i grub, a živeli su veoma siromašno. Bio je veoma mlad kada se zainteresovao za pozorište i počeo da igra u školskim predstavama. Tomova majka je napustila njegovog oca kada je on imao 11 godina i njegov otac je sledeće godine umro od raka. U jednom trenutku, njegova majka je radila četiri posla kako bi mogla da prehrani četvoro dece. Tom je napustio srednju školu i predao se glumi. Već 1986, ulogom u filmu „Top Gun”, utvrdio se među holivudskim zvezdama. Danas ima bogatstvo od 500 miliona dolara.

4) HALI BERI

Poznata glumica oskarom nagrađena koja sada ima milione, nije oduvek živela na visokoj nozi. U ranoj mladosti Hali se preselila u Njujorku želevši da ostvari svoj san kao model i glumica. Berijeva je živela u smeštaju za beskućnike dok je tražila posao. Nije odustala od svoh sna i evo, sad živi život kakav se samo poželeti može.

5) DŽIM KERI

Džim Keri (52) je rođen u Ontariju i bio je najmlađe dete od četvoro dece. Rastao je u nižoj srednjoj klasi sve dok njegov otac nije ostao bez posla kad je on bio tinejdžer. Porodica je ubrzo prešla da živi u kombiju. Džim je napustio srednju školu sa 15 godina kako bi mogao da radi puno radno vreme i pomogne svojoj porodici. Kada je porodica ponovo stala na noge, Džim se zaniteresovao za komediju želevši da postane stend-ap komičar. Iako je postajao popularan u tome, svoju pažnju je skrenuo na televiziju i film. Nakon serije „In Living Color”, 1990, Džimova karijera je krenula uzlaznim putem. Danas se njegovo bogatstvo procenjuje na 150 miliona dolara.

6) DEMI MUR

Demi Mur je rođena 1962. u Rozvelu u Novom Meksiku. Njen otac je napustio njenu majku nekoliko meseci pre nego što se ona rodila. Majka joj se preudala kad je imala tri meseca. I majka i očuh su joj bili alkoholičari. Njihova veza je bila nasilna i trubulentna. Demi je nakon napuštanja srednje škole sa 16 godina napustila i kuću svojih roditelja kako bi se oprobala u karijeri modela. Sa 17 godina krenula je na časove glume. Priznanja koja je dobila za filmove „Blame It on Rio” (1984), „St. Elmo’s fire” (1985) i „About Last Night” (1986) učinila su je Holivudskom zvezdom. Danas ima 150 miliona dolara.