Ovih pet poza pod hitno morate da isprobate

Ukoliko ste upali u kolotečinu, evo nekoliklo predloga kako da iz nje izađete i da ponovo probudite uspavanu strast.

PORAVNANJE – mnogi smatraju da je ovo najbolja seks poza na svetu. Počinje se u misionarskoj pozi, dok se celom težinom oslanjate na partnerku. Nagnite se napred tako da baza pubične kosti pritiska njen klitoris. Partnerka bi trebalo da svoje noge obavije oko vaših butina, kako biste dobili najbližu moguću konekciju i stimulaciju.

MODIFIKOVANI DOGI STAJL – Umesto da ostanete na sve četiri kao u pravoj dogi pozi, neka vaša partnerka legne na stomak, a neka težinu svog tela prebaci na kolena i grudi. U ovoj pozi, vaša tela su pripijena, a trenje je daleko intenzivnije i omogućava dublju penetraciju. Što se vaša partnerka više približava vama, to će i njen orgazam biti intenzivniji i bolji.

KUHINJSKI STO – Ako vam je seks u spavaćoj sobi malo dosadio, imamo sjajan predlog za vas. Možete da iskoristite bilo koju ravnu površinu, ali vam predlažemo kuhinjski sto. Vaš struk bi trebalo da bude u ravni sa ivicom kuhinjskog stola. Partnerka treba da legne držeći zadnjicu na ivici stola, a vi držite njene kukove kao oslonac, dok ona svoja stopala drži na stolu ili na vašim ramenima. Ova pravila poze su neophodna, jer se pravim uglom postiže duboku penetraciju, koja će oboma pružiti maksimalni užitak, a moći ćete nesmetano i da joj stimulišete klitoris.

UNAKRSNO ISPITIVANJE – U ovoj pozi oboje ležite. Ona se nalazi na leđima, a vi ste na svojoj strani kreveta. Vaša partnerka bi trebalo da prebaci noge preko vašeg struka u obliku velikog X. Ova poza je super, jer omogućava laku stimulaciju klitorisa. Pošto niste priprijeni telima, možete da je dodirujete i igrate sa njenim telom kako vam je volja, a i pruža bolji pregled situacije.

JASTUK – U svakoj misionarskoj pozi, bilo da se njene noge nalaze na krevetu ili na vašim ramenima, postavljanjem jastuka ispod njenog donjeg dela leđa, izdiže se njen torzo i omogućava vam duboku penetraciju i lakše dostizanje G tačke. Ovo je jedna od poza u kojoj se omogućava pripijenost vaših tela i stimulacija klitorisa.