Ovih sedam muških tajni svaka žena mora da zna

Muškarac
Pixabay.com

Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umeju da pročitaju znake koje jedni drugima šalju.

Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umeju da pročitaju signale koje jedni drugima šalju. Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige “The guy s guide to love” ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcioniše muški mozak.

 

1. Nesigurni su. Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada deluju potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamene ulogu lovca i plena. Muškarci vole da se igraju lovca, ali takođe žele da povremeno budu i plen zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno stavite do znanja da vam se sviđaju.

3. Ne pamte detalje. Dok mi u svoju memoriju pakujemo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju filtriraju i ne pamte mnoge stvari koje sa njima podelimo. Međutim, to uspešno nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga rešite (i onda zaboraviti na njega).

4. Vole kada cenite njihov smisao za humor. Naravno, vole i kada im to pokažete, zato se nasmejte njihovim šalama bez ustezanja (naravno, samo ukoliko su vam smešne).

5. Put do njihovog srca zaista vodi preko stomaka. Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuvate, izađite s njim na mesta gde ima hrane, sigurno će to ceniti.

6. Žele devojku koju mogu da odvedu mami. Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da sačeka s upoznavanjem, muškarac pored sebe uvek želi devojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se promenite zbog njega. Budite najbolja verzija sebe, osećajte se ugodno i on će biti srećan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas promene zbog sopstvenih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.