Ovo će vam uništiti ljubavnu vezu dok trepnete

Kada raskinemo uvek se pitamo gde smo pogrešili i šta je trebalo da uradimo da bi nam veza opstala. Evo šta bi trebalo da radite kako bi što duže bili u ljubavi sa voljenom osobom.

Špijuniranje

Imate neopisivi nagon da partneru stalno proveravate telefon, Fejsbuk, mejl ili ga fizički pratite, znajte da ta veza nema budućnosti. Ako ne verujete svom partneru nikada nećete biti opušteni i stalno ćete živeti u sumnji. Čak i ako se uporno trudite da nađete nešto što bi ukazivalo da je neveran, samo ćete još više biti nesreći i raskid je zagarantovan.

Zapuštanje

Nikada u vezi ne dozvolite da izgubite onaj sjaj kojim ste zaveli svog partnera. Zato obratite pažnju na svoj fizički izgled, ali i na svoje zdravlje i celo psihičko stanje. Takođe, nemojte zapostaviti i društveni život i okrenuti se samo svom partneru jer tako postajete pasivni za sve novosti u vašem ljubavnom životu.

Javne svađe

Koliko god da ste ljuti na svoju voljenu osobu, raspravu ostavite za četiri zida. Zato nikada ne podstičete svađe pred drugima, a posebno na ulici izbegavajte bilo kakve prepirke. Dok se svađate izbegavajte i psovke čak i u afektu jer tako vređate svoju omiljenu osobu kojoj ćete dosaditi nakon određenog vremena.

Menjanje

Volite svoju osobu onakvu kakvu ste je upoznali. Zato ne pokušavajte da je menjate i da je preterano savetujete u vezi sa njenim životom. Možete vašu ljubav posavetovati za neku odevnu kombinaciju, ali ne i menjati ceo njen garderober.