Na Fejsbuku su sve popularnije grupe za posramljivanje, a posebno one u kojima korisnici blamiraju nekoga ko je zapravo vrlo blizak.

Koliko je to daleko otišlo govori činjenica da postoje grupe za “posramljivanje prstenja” u kojima se objavljuju fotografije poklonjenog nakita. Jedna devojka je tako objavila fotografiju prstena koji je pronašla u noćnom ormariću svoga dečka. On je očigledno planirao da je zaprosi, ali njoj se nije svideo prsten koji joj je za tu priliku kupio pa je odlučila da to podeli sa svima.

Facebook

– Kako da mu taktično kažem ne, trebalo je da uzme nešto drugačije? – upitala je ona u objavi na Fejsbuku, ali odgovore koje je dobila, sigurno nije očekivala.

Usledili su sledeći odgovori:

“Nadam se da je prsten za bilo koga drugoga osim tebe”

“Mama te nije naučila da ceniš stvari?”

“To je vrlo nepristojno”

“Ovo je najtužnija stvar koju sam ikad vidio”

“Jednom sam prodao prsten od 12.000 dolara mladiću i pomogao mu da isplanira prosidbu. Dve nedelje kasnije vratio je prsten jer je ona rekla da je dijamant premalen” 

Nadajmo se da je posle ovakvih odgovora devojka naučila lekciju, a ako nije, da je na najbezbolniji mogući način svome dečku rekla da bi ipak htela drugačiji prsten.loading...