Ovo je razlog zašto se Ceca i Karleuša nikada neće pomiriti

Kaže JK, nije ona pi*da kao neki... I nastavlja sa niskim udarcima.

Izgleda da neće uskoro dođi do pomirenja između dve popularne pevačice, budući da je Jelena Karleuša ponovo „potkačila” svoju veliku rivalku Cecu i poručila da ne želi da se folira kao Ražnatovićeva i pušta druge da vode njene bitke!
– Znači opet me navodite da pominjem Cecu!? Mogu i da se foliram kao ona, pa da mudro ćutim dok 10 mojih Vidića reži i vređa na sve što mi ne odgovara. Ali ja jednostavno imam obraz i nikada nisam bila licemerno govno koje se smeška svima u lice, a u leđa prazni šaržer. Sve svoje ratove vodim sama, otvoreno, i ne uvlačim druge u to. Nijednog mog prijatelja niste i nikada nećete čuti da pljuje osobe koje mi se kače na grbaču. To govori o meni – priča Jelena za „Naše novine” i podseća zbog čega je u sukobu sa Cecom.

Ona je otkrila i zašto neće uskoro da se pomiri sa njom:
– Ceca je bila bliska sa ljudima koji su meni i mojoj porodici naneli zlo. To je razlog mojoj netrpeljivosti prema njoj. Jer s kim si, takav si. Ali nikada nisam i nikada neću dati mojim prijateljima da je vređaju. Nisam ja pi*da, ja sam lavica – zaključila je Karleuša, a penose „Naše novine”.