Ovo je sve vreme krila: Naša pevačica bila u vezi sa Kosmajcem?!

U poslednje vreme pevačica nije želela da govori o ljubavi niti da otkrije ime svoje jače polovine, a sada nam je kristalno jasno i zašto.

Popularna „kraljica splavova” Danijela Vranić dugo je bila u vezi sa Dragoslavom Kosmajcem, kojeg je premijer Aleksandar Vučić nedavno označio kao najvećeg narko-dilera u Srbiji, piše „Alo!”.

Kako javlja ovaj list, pevačica je pre mesec dana okončala vezu sa kontroverznim biznismenom posle čega su prekinuli svaki kontakt.

– Danijela je zaista bila zaljubljena u njega, ali se i on trudio da njihova veza opstane. Bio joj je velika podrška dok se borila sa bolešću i kada je posle toga odlučila da se vrati na estradu. Čak joj je bio i finansijski oslonac u trenutku kada je izabrala pesme za novi album. Međutim, pre mesec dana Danijela mi je rekla da su raskinuli i nije bila raspoložena da mnogo govori o tome. O njegovim kriminalnim poslovima, o kojima se priča, ne znam apsolutno ništa. Mislim da ni Danijela nije znala baš sve detalje u vezi sa njegovim biznisom – kaže izvor „Alo!” blizak pevačici.
Poznata pevačica nije želela da otkrije detalje svoje intime. Na sms poruku koju je poslao „Alo!” pevačica je ipak odgovorila.
– Zaista ne poznajem tog čoveka. Prvi put sam za njega saznala iz medija. To je neka greška – napisala je kratko Danijela.