OVO JE ŽENA KOJA MOŽE DA UNIŠTI TRAMPA?! On kaže da je LUDA, ona da će tek “razvaliti usta od pričanja”

Bivša savetnica Bele kuće Omaroza Manigolt Njuman izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku.

Beta

U intervjuu AP-u, Manigolt Njuman, koja promoviše svoju novu knjigu o vremenu kada je bila u Trampovom okruženju, tvrdi da pokušavaju da je spreče da ispriča svoju priču.

– Neće me zaplašiti Donald Tramp – rekla je juče u intervjuu američkoj agenciji samo nekoliko sati nakon što su ljudi iz Trampove kampanje pokrenuli pravni postupak protiv nje zbog navodnog kršenja ugovora.

Govoreći o svojim i stavovima predsednika, Manogot Njuman je rekla da ona pre sve želi da vidi Ameriku ujedinjenu, ne podeljenu.

– Ne želim da imamo rat medju rasama kao što želi Donald Tramp – rekla je.

Manigolt Njuman (44) je obelodanila snimke razgovora iz Bele kuće uoči jučerašnjeg objavljivanje svoje knjige “Unhinged: An Insider Account of the Trump White House”.

“Rasista”, “netolerantan”, “ženomrzac”, reči su koje Manigolt Njuman upotrebljava kada u knjizi govori o Trampu, za koga kaže da nije sposoban da obavlja predsendičku funkciju.

U svojim poslednjim odgovorima Manigolt Njuman na Tviteru, Tramp je bivšu savetnicu nazvao “ludom” i “psom”.

Tramp je napisao i da je njegov “šef kabineta Džon Keli dobro uradio kada je brzo otpustio tog psa”.

Prethodno je Tramp reagovao na optužbe iznete u knjizi “Unhinged” koje se odnose na njegovu navodnu upotrebu pogrdne reči za Afroamerikance (“nigger”). Snimci Manigolt Njuman, koja je i sama Afroamerikanka, to navodno dokazuju.

– Nemam tu reč u svom rečniku i nikad nisam imao, sve je izmislila – napisao je Tramp.