Ovo niste očekivali: Od jeseni se “Grand festival” emituje na RTS-u!

Nakon odlaska sa Televizije “Pink” Saša Popović sa svojoj produkcijom ređa samo uspehe, pa je tako pre nekoliko dana pregovarao sa Radio-televizijom Srbije da oni budu emiteri “Grand narodnog festivala”.

Kako ekskluzivno saznaje “Alo”, Popović je sa čelnicima javnog servisa pričao o emitovanju muzičkog festivala, a za određenu sumu novca ovaj projekat će se najverovatnije prikazivati kod njih.

– Popović je veoma zadovoljan svim poslovnim poduhvatima u poslednje vreme. Tako smatra da je prelazak na Televiziju “Prva” pun pogodak i da će se to svakako od septembra isplatiti. Pored toga, on se ne zaustavlja, odlučio je da napravi veliki uspeh u narednom periodu i da njegova produkcija bude najjača u regionu. Tako je sa čelnicima RTS-a razgovarao o emitovanju “Grand narodnog festivala”, i to od jeseni – izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom medijskom magu i dodao da se on uopšte nije dvoumio oko ovog poslovnog poduhvata.

– Saša je nekoliko puta pričao sa ljudima na RTS-u, među kojima je bio i generalni direktor Nikola Mirkov, ali se nijednog trenutka nije dvoumio da se ovaj muzički festival prikazuje u okviru njihovog programa. On želi da napravi festival kakav do sada nije viđen na našim prostorima, a sam sadržaj će se uklopiti u program kakav preferira javni servis. On je odlučio da svoju produkciju digne na viši nivo i veruje da će se to za nekoliko godina desiti. Svakako, o “Grandu” uveliko pričaju, a čelnici produkcije veruju da će svi biti oduševljeni njihovim novim projektima – kaže naš izvor blizak Saši Popoviću.
U nameri da se uverimo u istinitost ovih informacija, kontaktirali smo sa PR službom “Grand” produkcije i “RTS-a”, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do komentara.