Ovo su ‘cake’ kako da UVEK misli na vas!

seks
Pixabay.com

Prilično je jednostavno. Dajte mu povoda. Tako da mu samo vi budete na pameti...

 

Da li misli na vas sada? Kako bi bilo da uvek kad sebi postavite to pitanje možete vedro i ubeđeno da kažete – DA!

Pa, evo malih smernica, tek da ga ohrabrite da ukrade koji trenutak i posveti ga vama, makar u mislima, tokom dugog radnog dana.

Počnite suptilno, rano ujutru. Švrćkajte se okolo samo u vešu, što duže možete, i okrznite ga u prolazu, dok se oboje spremate za posao.

Kad krenete, poljubite ga, ali stvarno, ne ovlaš, ne u obraz. Zagrlite ga celim telom, onako kako ste ga grlili kad ste se tek upoznali.

Pozovite ga da mu šapnete koliko se radujete večeri pred vama.

Ako ne možete da razgovarate, pošaljite mu fotku. Ali ne eksplicitnu. Neku finu, na kojoj vam se vidi samo linija vrata i ramena, koji pramen kose… Kolena.

Niste ljubitelj sličica? Onda se pripremite unapred. Napišite mu nešto lepo, nešto seksi, ubacite u unutrašnji džep sakoa. Neka se obraduje kad posegne za novčanikom a nađe ceduljicu ispisanu vašim rukopisom (sećate se, ono kako su se ljudi dopislivali PRE mobilnih telefona i mejlova).

Ili, sakrijte nešto seksi. Gaćice koje voli da vidi na vama u laptopu. Samodržeće čarape u aktovki ili rancu? Ali vodite računa da ih smestite tako da mu ne ispadnu slučajno kad otvori torbu u punoj kancelariji.

Uradite povremeno nešto što ne očekuje od vas. Umesto da se uobičajeno vidite kod kuće oko sedam, sačekajte ga posle posla u seksi haljini u kojoj voli da vas vidi… Ili samo u kaputu i vešu, ako ga volite toliko da vam nije zima samo ako mislite na njega…

Pohvalite njegove veštine u krevetu. Nemojte se ponašati kao da se podrazumeva da vam svaki put posle seksa klecaju kolena. Ne podrazumeva se. Ako je to slučaj, imali ste sreće da u životu naletite na takvog ljubavnika. I to mu i recite.

Podelite sa njim svoje fantazije. Bez zadrške, bez straha. Ako se volite, ne postoji “prljavo”, ne postoji “zabranjeno”. Postoji samo vaše zajedničko uživanje.

Slušajte ga pažljivo. Kad vas pozove, makar i samo da vam čuje glas, slušajte to što vam govori. Znamo, znamo, svi smo mi u gužvi, svi u toku dana imamo hiljadu stvari koje moraju da se obave. Ali, ako vas ON zove… Ostavite sve što radite. Slušajte. Čak i ako je samo želeo da proćaska sa vama jer mu nedostajete.

Držite obećanja. Ako kažete da ćete nešto uraditi, uradite to. Ili bar dajte sve od sebe pokušavajući.

Budite vedri i razigrani. Tako da vam se uvek raduje. Nemojte se držati samo “proverenih” metoda. Pretvorite sve u igru. Doterajte se tako da budete sami sebi lepi, a onda se sakrijte u stanu malo pre nego što stigne s posla, umesto da ga dočekate u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Pokušajte da ga “uplašite” i nasmejete. Jer, seks treba da bude i zabavan. Ne samo strastven. Ne samo nežan.

Neka vaši zajednički trenuci budu obasjani osmehom. To je siguran način da znate da će vam se uvek radovati.