Ovo su ciljevi horoskopskih znakova za 2017. godinu

Šareni horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Imate problem da se odlučite na šta da se fokusirate u Novoj godini? Pogledajte savršene odluke koje su stvorene za vaš horoskopski znak.

 

Svako od nas ima puno aspekta ličnosti i ciljevi koje smo zacrtali da ostvarimo su sigurno teški za postizanje zato što su nam jako važni.

Da li je to veza koju želimo da popravimo ili pak da izgubimo kilograme, vrlo je važno da u moru ciljeva koji imamo, prvo izaberemo jedan. Zato vam olakšavamo da donesete pravu odluku.

Otkrivamo vam koji cilj je idealan za vas na osnovu horoskopskog znaka:

OVAN

Kako Ovnovi stalno traže izazove i takmičenja, zašto ne bi krenuli prvo od sebe? Oni imaju jako samopuzdanje pa su samim tim su i jako odlučni kada su u pitanju ciljevi. Za Ovnove je najbolje da prvo krenu da menjaju sebe i postanu malo blaži.

BIK

Bikovi su najopuštenije osobe. To i nije neka prednost u nekim situacijama. Oni su uvek okruženi stvarima koje ih čine sigurnim, a novi ciljevi i odluke ih teraju da izađu iz sigurne zone. Sada je pravo vreme da učine taj korak i da pokušaju da pronađu nešto novo što nikada nisu uradili. To je idealna novogodišnja odluka za Bikove.

BLIZANCI

Njima je život žurka. Bikovima se preporučuje da malo odmore od žurki i da manje koriste društvene mreže kako bi se malo više posvetili sebi. Postoji mnogo stvari koje se dešavaju onda kada ugase telefon, trebalo bi to i da pokušaju da uvide.

RAK

Da su Rakovi jako osećajni, to znaju i ptice na grani. Oni su svim srcem uz one koje vole i koji ih okružuju. Vreme je da se malo posvete sebi i da počnu da uživaju u novim iskustvima van porodičnog doma.

LAV

Lavovi koriste reči da dobiju ono što žele. Puni samopouzdanja, ali kada krenu da ispunjavaju neki cilj, često nešto uprskaju ako su previše vezani za cilj i za to šta će ljudi reći ako Lav ne ispuni ono što je zacrtao. Njima je vreme da se opuste i da ciljevima ne daju veliki značaj.

DEVICA

S obzirom da svaki detalj mora da je na mestu i da sve mora da je perfektno, Device već imaju svoj cilj u rukama. Međutim, trebalo bi da prestanu da se brinu o greškama koje ih sputavaju, tako će sebi olakšati put do cilja.

VAGA

Vaga najviše mrzi kada je sama, zato je pravo vreme da dovede neke nove ljude u svom životu koje neće analizirati, jer Vaga obožava da analizira sve oko sebe i da uz to ispoljava neodlučnost. Pravo je vreme da to i promeni.

ŠKORPIJA

Svi znaju kada se kako Škorpija oseća. Vreme je da Škorpija prestane da objašnjava i ispoljava svoja osećanja u svakom trenutku, da prestane da analizira situacije i osobe u svakom trenutku i da traži dlaku u jajetu. To bi trebalo da bude njena novogodišnja odluka.

STRELAC

Uvek energičan i spreman da uči nove stvari, to je Strelac. Oni zrače optimizmom ali hiljadu stvari bi rešili odjednom. Strelčevi bi trebalo da naprave raspored i da rešavaju stvari po planu, kako im se sve ne bi pomešalo, jer kod njih se to redovno dešava.

JARAC

Samokontrola je sinonim za ovaj znak. Oni su verni kao psi i razmišljaju logičnije od svih ostalih horoskopskih znakova. Vreme je da urade neke lude stvari i osete malo adrenalin.

VODOLIJA

Uvek intelektualno nastrojena Vodolija mnogo voli da troši novac jer ona zna i kada potroši sve ona će nekako zaraditi. Njena novogodišnja odluka bi se trebalo ticati štednje.

RIBA

One su usmerene da pomognu svima pa tako uvek zaborave na sebe. Vreme je da počnu da razmišljaju malo o sebi, i da žive onako kako su ove maštalice uvek sanjale.