Kad je glumica videla kako se Bred odnosi prema deci, odlučila je da stavi tačku na njihov brak.

 

Prema pisanju američkog tabloida TMZ, Anđelina Džoli podnela je zahteva za razvod braka od Brada Pita, a razlog za to navodno je bila svađa oko njihove dece. Navodno je glumica i redateljka kao razlog razvoda navela nepomirljive razlike.

Zahteva za razvod braka podnela je prema pisanju TMZ-a u ponedeljak, a traži potpuno starateljstvo nad svom decom, dok bi Pit imao samo pravo posete.

Izvori bliski paru za TMZ su ispričali da je Anđelina odlučila da stavit tačku na njihov brak zbog načina na koji je Bred odgajao njihovu decu. Navodno je bila jako uznemirena zbog nekih njegovih metoda odgoja.

TMZ dodaje da se prema njihovim saznanjima u brak najpoznatijeg holivudskog para nije upetljala treća osoba te da se Anđelinina odluka temelji isključivo na odnosu Breda s decom. Otkrivaju i da nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane potpore.

Par se venčao u avgustu 2014. godine, a zajedno su od 2004. Poslednji put su zajedno viđeni u julu, kad su blizance Knoksa i Vivjen izveli na rođendanski doručak u Zapadnom Holivudu.loading...