Ovo su tajne savršenog oralnog seksa: Naučite ih i opčinite ga

Top saveti koji će povećati i vaše i njegovo zadovoljstvo.

1. Vi izaberite koliko ćete ga duboko staviti u usta. Počnite polako i postepeno prilagođavajte dubinu. Zaustavite se kada više ne možete slobodno da dišete. Ključna stvar je da dišete na nos kako biste predupredile osećaj povraćanja.

2. Nije neophodno da se zadržite na jednoj tehnici, pokušajte dve ili tri uz drugačije pokrete, hvatove, ritam i pritisak.

3. Navedite ga da se pita šta će vam biti sledeći potez.

4. Neka vam usta uvek budu vlažna, držite zube daleko od penisa, u isto vreme ga dodirujte jezikom. Jezik uvek treba da je ispružen.

5. Skupite kosu gumicom ili neka vam je on pridržava.

6. Održavajte kontakt očima. Možete da napravite pauzu i pitate ga da li mu se dopada.

7. S vremena na vreme napravite pauzu i samo ga gledajte sa divljenjem. Kažite mu koliko vam se dopada njegov penis. Dok odmarate usta, uposlite ruke.

8. Na svakih 7 do 10 pokreta rukom napravite malu pauzu, pa nastavite.

9. Pravite buku svojim uzdasima, stenjanjem… On voli da vas sluša!

10. Mnogi muškarci vole da gledaju svoju devojku kako se samozadovoljava tokom oralnog seksa. A pogotovo im se dopada kada to ura di samoinicijativno, da je oni nisu ni pitali….

11. Držite ga za ruku, kako biste održali osećaj bliskosti. Ili mu pružite svoj prst, da i on ima šta da liže. Recite mu da vam na prstu pokazuje šta želi da mu radite „tamo dole”.

12. Uključite i njegove testise u igru. Mazite ih nežno, dlanovima ih skupljajte i širite, prstima idite ka perineumu, piše “Cosmopolitan”

13. Uz sve ove savete, uvek imajte na umu koliko su važni entuzijazam i želja u seksu. To je ono što će od vas napraviti fantastičnu i nezaboravnu ljubavnicu!