OZBILJNE PARE! Otkriveno KOLIKE HONORARE dobijaju članovi žirija “Zvezda Granda” po sezoni

Pred početak emitovanja svake sezone "Zvezda Granda" spekuliše se o iznosima honorara i uslovima angažovanja članova žirija ovog muzičkog takmičenja.

Zvezde Granda
YouTube Printscreen

Najnovija među članovima žirija je Ceca Ražnatović koja je, prema pisanju medija, potpisala ugovor na tri godine, a po kome po sezoni dobija 100.000 evra.

Pored Ražnatovićeve, i drugi članovi žirija zarađuju lepe sume novca od učešća u ovom takmičenju i mentorstva mladim kandidatima, ali taj iznos je daleko manji od onog koji je ugovorila Ražnatovićeva.

Prema saznanjima Kurira, najpribližnija Ceci je Marija Šerifović, koja po sezoni dobija 80.000 evra, dok Ana Bekuta i Viki Miljković zarađuju po 50.000 evra.

Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David će na kraju sezone biti teži za 40.000 evra.

Za razliku od njih, Snežana Đurišić radi za platu, s obzirom na to da je na funkciji muzičkog urednika u “Grandu”.

Drugačija pravila: Popović i Mili imaju posebne ugovore

U medijima se svojevremeno pojavila informacija da Saša Popović nakon prodaje “Granda” dobija mesečnu platu od 25.000 evra. On se, prema ugovoru, bavi samo “Zvezdama Granda”.

Za razliku od njega, uslovi Milijevog učešća u takmičenju i ugovora su nepoznati. On se nalazi na funkciji direktora muzičke produkcije. Milić, kako pišu mediji, nije zaposlen u “Grandu”, već u kompaniji u kojoj posluje i ova muzička produkcija.

Pored toga što radi s kandidatima, Mili pobedniku piše i pesmu, a iz svake sezone uzima pod svoje okrilje i nekog takmičara koji se posebno istakao, pa se bavi i njegovom karijerom, kao što je to bio slučaj sa Zoranom Mićanović.