PA, KAKO DA GA NE VOLI?! Dženifer Lopez za Božić dobila POKLON VREDAN 40 MILIONA DOLARA (FOTO)

dzenifer lopez
Beta

Osim šuškanja da će je oko Božića zaprositi, odabranik slavne pevačice pripremio joj je skupoceni poklon koji će zauvek pamtiti...

 

Da je prava zaljubljenica u Božić, Dženifer Lopez dokazala je brojnim objavama na društvenim mrežama gde je svakodnevno obožavateljima servirala nove fotografije i videozapise svog Njujorškog doma ispunjenog obilnim i raskošnim dekoracijama. Osim svih božićnih dekoracija, ukusne hrane i prazničnih pesama, jedna će je stvar posebno razveseliti ovog Božića.

Naime, njen partner, Aleks Rodrigez, pripremio joj je nezaboravan poklon. Bivši igrač bejzbola sa kojim je u vezi već više od pola godine odlučio je da pokloni svojoj odabranici nešto vrlo posebno i skupoceno, pa joj je kupio privatni avion koji vredi vrtoglavih 40 miliona američkih dolara!

Ovaj avion može komotno da smesti do 14 putnika, a omogućava i let preko okeana koji zahteva duže relacije.

Ovaj luksuzni poklon neće oduševiti samo muzičku divu nego i njenu decu, blizance Emu i Maksa, koji će se napokon moći pridružiti paru u njihovim putovanjima. Dženifer je Maksa i Emu dobila sa muzičarom Markom Entonijem sa kojim je bila u braku 10 godina. Osim ovih dvoje malaca, buduću porodicu Lopez-Rodrigez upotpuniće i još dve članice, Nataša i Ela iz Aleksovog prethodnog braka.

Ipak, ovo nije jedini poklon koji bi Džej Lo mogla da dobije od svoje nove ljubavi. Šuška se kako će je Aleks zaprositi upravo oko praznika.

Oni definitivno pričaju o braku, ali Dženifer je staromodna i dok ne vidi prsten na svojoj ruci neće javno progovoriti o tome. Osim toga njihova deca jako navijaju za venčanje, naglasio je izvor blizak srećnom paru, koji nakon proslave Božića planira put u toplije krajeve.