PAMTE IH CELOG ŽIVOTA: Devet jasnih znakova da ste odlični u krevetu

Stručnjaci tvrde da postoje znakovi po kojima možete preznati jeste li dobri u krevetu, bez da vam partner ili partnerka prizna to.

Pixabay

Uspeh nema veze sa vašim fizičkim karakteristikama, već s nečim sasvim drugim. Betani Rikiardi, seksološkinja i Kevin Darne, osnivač stranice LoverAlert911.com za “Insider” otkrili su koji to znakovi otkrivaju dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

Dakle, ako se pronađete u ovih devet stvari, nemate brige – u krevetu ste verovatno svoj na svome…

1. Volite seks

Vrlo je jednostavno, ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

– Ako stalno smišljate nove načine da udovoljite partneru u krevetu, ako stalno čitate o seksu i novim pozama i igračkama te uživate u spontanom i uzbudljivom seksu to znači da želite biti najbolji i da se usavršavate u seksu – kaže Darne.

2. Otvorenog ste uma i iskušavate nove stvari

Rikiardi kaže da iskušavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubraja i predigru.

– Mnogi će se složiti da je predigra najbolji deo seksa, a niko ne voli osobu koja se stalno drži iste rutine – kaže ona.

3. Imate samopouzdanja

– Ako imate samopouzdanja to znači da ćete verovatnije ostaviti svetlo upaljeno, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neko seksi donje rublje. Preuzimate kontrolu, govorite što želite i entuzijastični ste – kaže Rikiardi i dodaje da to podstiče i partnera da ima samopouzdanje sa vama.

4. Znate šta vas dovodi do vrhunca

Darne tvrdi da osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera. –  – Žena koja je istražila svoje telo i zna kako sebe dovesti do vrhunca, može to isto naučiti i skoro pa bilo kog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju – kaže on i dodaje da u seksu ne treba biti pasivan.

5. Oboje ste raspoloženi

To ne znači samo da ćete dobiti vokalnu potvrdu partnera ili partnerke u trenutku seksa.

– Možete znati da ste dobri u seksu kad vaša partnerka gura svoje bokove prema vama. To znači da šta god u tom trenutku radite, radite dobro – kaže Rikiardi.

6. Proširenje vagine

Da, dobro ste pročitali. Rikiardi tvrdi da će dobar seks uzrokovati proširenje vagine tokom penetracije.

– To znači da su se vaginalni mišići opustili, što znači da radite to dobro –kaže Rikiardi.

7. Želite da zadovoljite

– Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju. Uvek žele nadmašiti partnera u zadovoljavanju jedno drugog – kaže Darne.

8. Pazite i vokalizirate

Dobar ljubavnik/ca uvek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe, kaže Darne. Na taj način zna radi li nešto kako treba ili i ne baš. Isto važi i u obrnutom slučaju – dobar ljubavnik jasno daje do znanja partnerki šta mu odgovara, a šta ne.

9. Pamte vas

Vrlo je jednostavno – ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvek pamtiti.

– Mnogi od nas doživeli su situaciju da su s nekim imali fantastičan seks, ali od te osobe smo morali da se udljimo iz nekih drugih razloga. Međutim, s vremena na vreme kao da imamo flešbekove tog događaja kad smo sami ili čak sa novim partnerom. Odličnog ljubavnika ne možete zaboravit – kaže Darne.