PANIKA I HAOS NA NASTUPU PEVAČICE: Senida primorana da prekine koncert zbog OVOGA (VIDEO)

Na sinoćnjem nastupu u nemačkom klubu iznenada je bačen suzavac posle čega je pevačica prekinula nastup zbog haosa koji je nastao u publici.

instagram.com/senida_h

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je pevala u Dizeldorfu gde je došlo do neočekivanog incidenta.

Naime, nepoznata osoba iznenada je bacila suzavac zbog čega je nastao opšti haos – pubika je vrištala, a neki su počeli da beže ka izlazu.

Pevačica je bila prinuđena da prekine nastup u krcatom klubu, a na snimcima do kojih je portal Nova.rs došao sa lica mesta, ona jasno govori na mikrofon o tome i proverava da li je sve u redu.

“Jeste li Ok? Sto, stop, stop”, vikala je ona.

Na jednom od snimaka jasno se vidi evakuacija iz kluba, gde su devojke izlazile i kašljale od dima.

Senida je nedugo posle toga na svoj Instagram objavila fotografiju iz aviona i zahvalila se gradu na gostoprimstvu, kao da se ništa nije desilo.

Ovo nije prvi put da je bačen suzavac na pevačicinom nastupu. Pre nekoliko meseci takođe je došlo do incidenta u klubu u Prnjavoru, gde je ona bila prinuđena da pobegne na sporedni izlaz, iako su to na sve načine pokušali da zataškaju. Takođe, ona je dobijala brojne pretnje od nepoznatih ljudi zbog čega jedno vreme nije javno isticala svoja kretanja.

Snimak pogledajte OVDE.