PAPAGAJ POBEGAO IZ KUĆE: Odlučila se na očajnički potez i ponovo su bili zajedno

"Kad je Kobasica nestala, bilo je kao da nam je nestao član porodice", prisetila se Mišel tužnog dana kada joj je nestao kućni ljubimac.

Pixabay

Odbeglu ženku papagaja vratili su kući nakon što su je namamili puštajući joj snimak njenog brata. Vlasnica Mišel Čab iz Velike Britanije rekla je da su ona i njeno troje dece bili očajni kada je njihova šestomesečna ženka papagaja Kobasica odletela.

Posle bezuspešne dvodnevne potrage Mišel je mobilnim telefonom snimila cvrkut brata blizanca Čika, koji živi kod prijateljice.

Snimak su pustili u obližnjem parku. Začuvši brata, Kobasica je počela odgovarati. Zatim je s jednog stabla doletela do njih.

– Zaista ne znam kako je preživela po ovako hladnom vremenu – rekla je Mišel i dodala da nisu mislili da će je naći.

– Osećamo se kao da smo dobili na lutriji. Ona je deo porodice. Teško je uopšte i zamisliti koliko je volimo i koliko smo srećni što smo je našli – krekla je vlasnica i dodala da je papagaj svake večeri dolazio u sobu njene dece.

– Ćerkama Ogust i Leksi poželi laku noć. Svakog gosta u našoj kući Kobasica je dočeka i pozdravljala. Još ne zna da govori, ali ispušta zvukove koji zvuče kao”volim te” – rekla je Mišel.