PAR SE JOŠ UVEK NIJE OGLASIO: Šuška se da Sofi Tarner i Džo Džonas hoće da sakriju OVO

Sansa Stark u "Igri prestola", odnosno popularna Sofi Tarner očekuje sa svojim suprugom Džoom Džonason prvo dete.

printscreen

Par koji se venčao u Las Vegasu prošle godine je izjavio da su “veoma uzbuđeni što će postati roditelji“, naveo je izvor za “Just Jared”.

Tarnerova i Džonas još sve drži u tajnosti, ali su njihova porodica i prijatelji veoma uzbuđeni. Svetska javnost ove navode je shvatila ozbiljno nakon Sofine objave na Instagramu, “Sreća počinja sa tobom, bejbi“.

Sofi je odlučila da na crveni tepih ponese garderobu koja bi joj bila udobna s obzirom da je telo već počelo da joj se menja, otkrio je drugi izvor.

Par je ovo odbio da komentariše.

Par se tajno venčao u Las Vegasu u junu 2019. godine, a potom i u Parizu pred velikim brojem zvanica, mesec dana kasnije, prenosi metro.co.uk.

Džo se nedavno udružio sa braćom Nikom i Kevinom kako bi obnovili grupu “Jonas brothers” a njegova žena se pojavila u nekoliko muzičkih spotova kao što su “Oduvek” i “Šta čovek mora da uradi”. Pojavljivale su se i Prijanka Čopra, supruga Nika Džonasa i Danijel Džonas, žena najstarijeg brata Kevina. Nik i Prijanka su se verili posle samo dva meseca zabavljanja 2018. godine nakon što su se venčali te godine.

loading...