PAZITE SE NJIHOVE DVOLIČNOSTI: Tri horoskopska znaka varaju veštije od drugih

Koliko god se trudili da promenimo vlastito ponašanje, neke osobine ostaju zauvek jer su zapisane u zvezdama.

Ovo su tri horoskopska znaka koja će vas vrlo lako prevariti svojom dvoličnošću:

Blizanci

Najlakše ih je opisati kao znatiželjne kameleone. Oni se vrlo lako prilagode svakoj situaciji i svugde su prisutni. Ništa ne prepuštaju slučaju i rado kontrolišu situaciju iz prikrajka. Kroz život ih vode znatiželja i potreba za stalnim otkrivanjem novih stvari, a njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete – Merkura.

Zato se nemojte iznenaditi ako vas najbolji prijatelj rođen u znaku Blizanca odjednom počne izbegavati ili se počne drugačije ponašati prema vama. Pripadnici ovog znaka se stalno menjaju i to je ponekad izvan njihove kontrole.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planet ljubavi i lepote. Uprkos tome što je reč o planeti ljubavi i lepote, prema grčkoj mitologiji, boginja ljubavi Venera je takođe osvetoljubiva i sebična.

Pripadnici ovog znaka ne vole sukobe, a imaju i zanimljivu sposobnost – vrlo brzo i lako pročitaju druge ljude. Kako bi zaštitili sami sebe, ljudi rođeni u znaku Vage sposobni su brzo promeniti lice i od milih i dragih postati oštri i osvetoljubivi. Upravo se u tome skriva njihova dvoličnost, piše Index.

Škorpija

Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven i intenzivan jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju doživljavati traume još u mladosti pa od tud dolazi i njihova empatija, ali i intuicija.

Potreba Škorpiona za potpunim povezivanjem sa drugim ljudima ponekad može graničiti s opsesijom. Pripadnici ovog znaka žele sve ili ništa pa će vas vrlo lako hipnotisati i pokazati vam svoje drugo lice kako bi dobili ono što su naumili.