PAZITE SE: Ovo su sigurni znaci da će vas voljena osoba prevariti!

Sprečite da vam slome srce - pripazite na sledeće znakove.

Osobe čiji se broj godina završava sa 9

Planirate da izađete na dejt s muškarcem koji ima 29 ili 39 godina? Možda bi bilo bolje da sačekate godinu dana. Naime, prema jednom istraživanju ove osobe su sklonije preljubama. Zašto? Zato što obično prolaze kroz fazu životnih promena kako se približavaju novoj dekadi. U stvari, od od osam miliona muškaraca koji traže vanbračnu vezu na popularnoj stranici za onlajn dejting, “Ashley Madison”, više od 950.000 su muškarci čiji se broj godina završava sa devet.

Visoki muškarci

Pre nekoliko dana objavljeno je istraživanje u kojem stoji da postoji dvostruko veća šansa da će muškarci viši od 1,76 metra varati svoju partnerku. Zbog čega, ne znamo.

Muškarci i žene koji slušaju rok

Još jedno istraživanje pokazalo je da 41 odsto preljubnika preferira rok. Najverniji su, pak, ljubitelji hip-hop muzike. Ko bi rekao?!

Muškarci koji rade u IT sektoru

Nemojte da vas prevari njihov ležeran izgled i hipsterske naočare. Momci koji će vam strpljivo srediti novi iPhone, nestrpljivo će se baciti na druge zainteresovane žene.

Francuzi

Šta možete očekivati od, navodno, najboljih ljubavnika na svetu? Vino, sir i aferu, tvrdi nauka. Prema istraživanju koje je sproveo luksuzni brend seks-igračaka “Lelo”, čak 75 odsto Francuza priznalo je da su prevarili svoje partnerke.

Kupoholičarka

Jedno istraživanje utvrdilo je da su tipične preljubnice ozbiljne kupoholičarke. Više od trećine ispitanih žena izjavilo je da više troše na izgled otkako su započele aferu, a 27 odsto njih ima tajnu kreditnu karticu kako bi mogle da finansiraju svoju kupovinu.

Učiteljice

Žene ovog zvanja najsklonije su preljubama, pokazalo je jedno istraživanje. Seksi profesorke su očigledno svima seksi.

Tviteraši

Neverovatno ali istinito je da društvene mreže mogu da naškode vašoj vezi. Iako to nije toliko začuđujuće, istraživanje sa Univerziteta u Misuriju, pokazalo je da su tviteraši najskloniji prevarama.

Plavuše

Je li istina da se plavuše više zabavljaju? Ako razmišljate o tome koja bi bila sklonija da potrči u naručje drugom muškarcu, onda se možete kladiti na plavušu. Dokazano je da 42 odsto žena koje su prevarile partnere, imaju plavu kosu. Momci, možda je bolje da razmislite o nekoj brineti ili crnki, piše Portal Oko.