PAŽLJIVO BIRAJTE: Test ličnosti otkriva vašu tajnu moć, samo se odlučite za pravi ključ

Ključevi su vrlo stari magijski alati. Zapravo, ključevi mogu da se koriste za ritualne svrhe i za proricanje.

magija
pixabay

Ključ simbolizuje moć veštice. On može da menja stvarnost i otvara vrata drugih područja. Obično veštica (mag) koristi stari ključ kako bi putovala kroz druga područja i pronašla vođstvo viših i mudrijih entiteta.

Ključevi se takođe mogu upotrebiti za prizivanje duhova, bez puno truda.

Štaviše, ključevi se upotrebljavaju u ljubavnim ili čarolijama za uspeh, na isti način. Čarobnjak za čaroliju otvara vrata ljubavi i/ili uspeha svojim čarobnim alatima. Ključ se koristi i kao talisman za uspeh i ljubav.

Za jedan od najstarijih oblika proricanja potrebni su ključ i knjiga. Veštica traži od duhova da pomeraju knjigu u smeru kazaljke na satu ako je odgovor na postavljeno pitanje ‘da’ ili suprotno od kazaljke na satu ako je odgovor ‘ne’, piše “The wild child”.

Fokusirajmo se sada na test. Svaki ključ predstavlja nas i našu magijsku sposobnost. Od kakvih smo magičnih atoma sačinjeni? Odaberite ključ koji vas najviše privlači!

1. Ključ trostruke boginje

Ovo je alat trostruke boginje, koji daje ravnotežu prirodi i svetu. Ovo je “Triquetra” ili sveti simbol trojstva. Simbolizuje tri aspekta Božanskog – devicu, majku i staricu – boginju ili izabranoga, ratnika, oca – Boga.

Ako ste ovo odabrali, onda ste rođeni da biste stvorili čuda. “Triquetra” je zaokružena krunom Apolona, ​​Boga Svetla i svim blagoslovima. Dobra sreća je na vašoj strani. Samo jedan korak vas deli do uspeha. Uronite u svoje čarobne moći – bacite čaroliju “Triquetre”, onu koja je dala čarobne moći tolikim ljudima.

Važan savet bi bio da naučite kako da uravnotežite svoje različite aspekte. Pogledajte vrh ključa. Pogledajte kako je složen. Morate da pronađete ravnotežu. Uzemljenje vaših energija može biti vrlo korisno.

2. Ključ Erosa

Sve što vam je potrebno jeste ljubav. Ovo je najmoćnija potvrda. Ovo je ključ Erosa, Boga ljubavi. Ljubav otvara vrata, ljubav osvaja sve, ljubav je savršen lek za sve vrste bolesti. To je ono što treba da razumete i zapamtite. Svojom ljubavlju moći ćete da otvorite vrata uspeha. Bili ste povređeni zbog ljubavi i taj teški teret usporava vaš put. Rešite se toga. Oprostite sebi i drugima.

Vaše srce je zaista romantično, čeznete za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobedivim. Ta posebna osoba je vrlo blizu. Jedina stvar koju morate učiniti je da se otvorite ljubavi. Očistite srčanu čakru. Pošaljite jasnu poruku svemiru. Ako ste već u vezi, upotrebite snagu ljubavi da osvežite svoju vezu.

3. Afroditin ključ

Ovo je ključ Afrodite, boginje lepote, ljubavi i mira. Golub u letu je simbol mira i slobode. Vi žudite za skladom, lepotom i mirom. Toliko toga se dogodilo u prošlosti, ali sada je vreme da se oslobodite toga.

Koristite ovaj ključ da se oslobodite prošlosti. Ono što vas je povredilo treba otpustiti. Prošlost više ne može da utiče na vašu budućnost.

Zaista verujete da bi život trebalo da bude jednostavan. Savet za to je vrlo jednostavan. Potreban vam je odmor od detalja i teških rasporeda. Pokušajte da pronađete određeno vreme za sebe. Odaberite aktivnosti i osobe koje pojednostavljuju vaš život.

Alhemičari veruju da je Svemir tako jednostavan da se sva njegova magija može upisati u mali smaragdni žig. Nije vam potrebno složeno razmišljanje kako biste uspeli. Verujte svojoj intuiciji.

4. Ključ Druida

Ovo je ključ Druida. Ukrašen je keltskim čvorovima, simbolima koji govore da su život i duhovi međusobno povezani. Ono što treba da shvatite, jeste to da nikada niste sami. Uvek ste na vezi sa svemirom, povezani sa svime što živi.

Ipak, vi ste slobodna duša i treba da budete nezavisni. Stoga bi trebalo da se oslobodite otrovnih odnosa.

Idite u šumu i uzemljite se. Pronađite ravnotežu u zelenoj šumi i verujte svim delovima života. Nas usmeravaju energetske struje. Premda nas energija može usmeravati sve vreme, trebalo bi da pronađemo našu svetu unutrašnjost – baš kao što su to mudraci godinama činili.

Možda se osećate izgubljeno, ali nemojte zaboraviti da zapravo nismo nikada zaista izgubljeni i da uvek idemo prema Svetlu. Meditacija vam može pomoći i pružiti uvid u čudo koje zovemo život.

5. Kraljevski ključ

Ovaj ključ je najambiciozniji. Ako ste njega odabrali onda ste verovatno vrlo usmereni. Zapamtite da je život igra i divno putovanje. Odredište je važno, ali isto tako i putovanje – ako ne i više.

Držite svoje ciljeve postavljene visoko, ali ne zaboravite da se nasmejete, zabavite i shvatate stvari opuštenije. Važno je održavati ravnotežu između stvari koje želite da postignete i malih stvari koje vas svakodnevno čine srećnim.

Ne zanemarujte se pokušavajući da postinete svoje ciljeve. Bićete srećni samo ako budete verni sebi.

Verovatno verujete da morate jako da se trudite da biste uspeli – ili da radite više da biste živeli udobno, ali ljudska bića nisu toliko složena. Sve što nam je potrebno ljubav. Pokušajte da pronađete jednostavna rešenja. Što je jednostavnije, to je bolje!