Peđa Božić makaze zamenio tegovima: Frizer novo zaštitno lice fitness studija (FOTO)

Najbolji beigradski frizer Predrag Peđa Božić nije gubio vreme tokom epidemije korona virusa, pa dok je sve bilo zatvoreno, ovak zgodni mladić je vredno vežbao u svom domu.

Privatna arhiva

– Nisam mogao da idem nigde, nisam radio, pa sam imao višak slobodnog vremena. Odlučio sam da poradim na svom telu, da vežbam i definišem mišiće, ali ostanem u kondiciji. Toliko sam predano radio na tome da sam sam sebe iznenadio, ne samo svog trenera – kaže Peđa za Dnevno.rs

Tako je Bojana, koja Peđu trenira već godinama, došla na ideju da angažuje zgodnog frizera kao zaštitno lice za svoj Happy Fitness Studio.

Privatna arhiva

– Do saradnje je došlo spontano, na obostrano zadovoljstvo, tako da je ovo prirodan nastavak naše višegodišnje saradnje i druženja. Jedva čekam da vidim konačnu verziju fotografija i promo albuma – priznaje Božić kome ovo nije prvi put da je u ulozi manekena, budući da je do marta ove godine redovno išao u Tursku gde je povremeno imao angažmane kao top model.

Peđa se raduje nadolazećem letu, ali kako kaže, ne pravi više nikakve planove jer se po ko zna koji put pokazalo da ne treba previše planirati, već pustiti da stvari teku svojim tokom.loading...