Peđa Božić uživa u letu i sprema velika jesenja iznenađenja (FOTO)

Popularni beogradski frizer Predrag Peđa Božić ne krije da uživa u letu, ali mu je žao što mesecima unazad ne može da putuje.

Privatna arhiva

Kako kaže, projekti u Istanbulu i Parizu su na stend baju već neko vreme, a zbog situacije sa korona virusom nema predstavu kada će moći da nastavi sa poslom manekena. Do tada, u Beogradu brine o frizurama poznatih dama koje su dugi niz godina njegove verne mušterije.

– Dane najčešće provodim na Adi ili nekom bazenu. Nema putovanja i to mi strašno nedostaje, ali koristim leto za maksimalan odmor, u skladu sa okolnostima. Radim uglavnom u večernjim satima, kad prođe vrućina i nadam se da ćemo se uskoro vratiti normalnom funkcionisanju i putovanjima. Nisam nigde bio od februara, sve to mi nedostaje, a i posao modela dosta trpi – kaže Peđa Božić.

Privatna arhiva

Dok puni baterije za jesen i nove radne pobede, na pitanje o desetoj, jubilarnoj reviji frizura, samo se zagonetno smeška – kaže, traži inspiraciju i još uvek ne želi da otkrije ništa, jer – obećava nezapamćeni spektakl.loading...