Pepeljuga i ‘hepi end’ su samo mit: Ovo su tamne strane veze sa bogatim muškarcem

Sve žene sveta žele da im dečko ima visoka primanja kako bi one mogle da uživaju u skupim poklonima. Firmirana garderoba i luksuzna putovanja se od bogatog muškarca očekuje, ali postoje i negativne posledice ovog lagodnog načina života.

Uvek je na poslu

Njegovo bogastvo nije palo sa neba, što znači da on mnogo radi i da je stalno po sastancima, konferencijama i poslovnim ručkovima. Osim ako novac nije nasledio, morate biti spremne na to da će on raditi po ceo dan. To žnači da neneće imati mnogo slobodnog vremena koje bi mogao vama da posveti. što će vam u nekom trenutku zasmetati.

Ima preveliki ego

Previše novca u njegovom džepu može da od muškaraca napravi arogantnog i sebičnog čoveka. Čak iako želite da pojedete pomfrit iz Meka, on bi radije da odete u skupoceni restoran. Koliko god bilo čudno ali ovakve stvari mogu da preopterete vezu i učine da se osećate neprijatno.

Uvek će biti zapažen

Kada ste u vezi sa bogatim muškarcem znajte da će vam se stalno javljati sumnje o neverstvu i prevari. Vaš dragi je sa mnogo novca velika meta svim ženama, zato je uvek primećen gde god da se pojavi. Vi ćete se osećati kao da stalno morate da se borite za njegovu pažnju i naklonost.

Gledaće vas s visine

Muškarci sa mnogo novca imaju visoko mišljenje o sebi, pa želi da ga pratite u tome. Zato zaboravite na jeftine haljinice u vašem omiljenom butiku, jer će vam se podsmevati na izboru. Nemojte da vas začudi što će nipodaštavati vaše misljenje i predloge jer vi nemate stila i ukusa za skupe stvari.

Uvek ćete se osećati kao da mu dugujete nešto

Koliko god vam prijalo da on plaća ručkove i putovanja u jednom trenutku ćete se osećati kao da zavisite od njega. Vi ćete se stalno truditi da mu nekako vratite njegovu finansijsku pažnju, što će vam u jednom trenutku dosaditi.

Bogati muškarac može da ograniči vašu slobodu i izbor

Neko ko vas posmatra sa visine i koji ne zna da poštuje vaše mišljenje, onaj koji vam stalno nameće instrukcije i izbore, ubiće samostalnu individuu u vama. Osećate se kao ptica u zatvorenom kavezu.