PEŠČANI ŠOU u okviru festivala ‘New Divas’ biće poseban doživljaj za sve posetioce

Festival "New Divas" je zakazan za 26. maj, sa bogatim i interesantnim programom koji će sigurno privući veliki broj posetilaca. Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu Indilu, na sceni Kombank Arene nastupiće i mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva.

 

Još nekoliko dana je ostalo do “New Divas” festivala, a glavna zvezda Indila, koja je veliki ljubitelj srpskog jezika, kinematografije i muzike, izuzetno je uzbuđena zbog koncerta u Beogradu i smatra ga posebnim iskustvom.

Popularna pevačica senzualnog glasa otvoriće koncert svojim velikim hitom „Derniere Danse“, a u razgovoru sa našim medijima kaže da je veoma vezana za Srbe i da je zbog dolaska u Beograd počela da uči naš jezik.

 

Sa srpskom kulturom ju je upoznao naš gitarista Nenad Gajin, koji će zajedno sa njom, nastupiti na sceni Kombank Arene. Pri čemu je talentovana francuskinja ističe da je Nenad sjajna osoba i jedan od najboljih gitarista za koje zna.

Koncert će upotpuniti i peščani show, umetnički performans slikara koji slika peskom

na osvetljenoj površini stola, kreirajući uživo umetničko delo.

Stvaranje različitih likova koji su povezani u jedinstven peščani film pomoću ideje, sadržaja i kompozicije pratiće izvođenje jedne od sjajnih balada mlade Nevene Božović, a publika će imati retku priliku da u peščanoj predstavi uživa i u toku pauze između izvođača festivala.

 

Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.