Balkan će obožavati ove zvuke!

 

Od svog poslednjeg albuma, jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, Emina Jahović, u saradnji sa producentskom kućom IDJVideos, donosi svojim fanovima potpuno novi zvuk na Balkanu koji će obeležiti vrelo leto. 

Prva pesma i spot pod nazivom “Protiv svih” premijerno je objavljena danas 23. jula u podne!

Album “Dalje”, koji ćemo imati priliku da čujemo od septembra, je ujedno i prva saradnja između dobro poznate produkcijske kuće IDJVideos i Emine Jahović, koji su se potrudili da na tržište muzike donesu nešto potpuno drugačije od svega do sad viđenog.

Takođe, činjenica koja će dodatno biti interesantna svim fanovima je ta da je Emina ujedno bila i tekstopisac svih pesama koje se nalaze na novom albumu, dok je Darko Dimitrov bio muzički producent koji je tekstove dodatno obogatio neverovatnim ritmom i potpuno novim zvukom na ovim prostorima.

Pored samostalnih numera Emine Jahović, na najnovijem albumu će se naći i duet sa Milicom Todorović pod nazivom “Limunada”, za koji dve neodoljive lepotice zajedno sa IDJVideos ekipom uveliko snimaju i spot.

Čujte predstojeći letnji hit i odgledajte očaravajući spot snimljen na neodoljivim lokacijama Crnogorskog primorja.  loading...