PET BIZARNIH NAČINA DA SE ZATRUDNI: Parovi misle da je ovo NEMOGUĆE, ali ginekolog otkriva da su u ZABLUDI

Mnogi su se iznenadili kada su stigli rezultati!

Trudnoća
Pixabay.com

Ginekolog Meri Džejn Minkin objašnjava da postoje i pomalo bizarni, ali vrlo stvarni načini da se zatrudni, što potvrđuje lekarska praksa.

Analni seks

Sperma ne mora uvek da završi u anusu. Čak i ako penis penetrira u anus, male količine sperme mogu doći do vaginalnog otvora. Budući da se vagina i rektum nalaze blizu, to nije ništa neobično.

Otvaranje kondoma zubima

Većina ljudi otvara kondom zubima, a zubi mogu oštetiti kondom iako pukotine neće biti vidljive okom. Studije pokazuju da to uzrokuje čak 90 posto neplaniranih trudnoća.

Peting preko veša

Peting na golo može uzrokovati trudnoću jer sperma može dospeti u vaginu, upozoravaju lekari, naglašavajući da je trudnoća moguća čak i prilikom petinga s donjim vešom, kroz otvore na boksericama ili ako se ženske gaćice pomere.

Može se zatrudneti i ako ste već trudni

Ovaj neobičan i redak medicinski fenomen naziva se superfetacija, a događa se ženama koje zatrudne ali nastave da ovuliraju. Drugo oplođeno jajašce ugnezdi se tada u zid maternice i uzrokuje drugu trudnoću koja se najčešće ne završi dobro.

Kombinacija uljnog lubrikanta i kondoma

To ne sme da se meša osim ako baš ne želite dete, ali u tom slučaju vam je opet kondom višak. Lubrikanti na bazi ulja uništavaju lateks u kondomima, pa se stvaraju mikroskopske rupice koje propuštaju spermu.

Maženje u vodi

Može se zatrudneti u bazenu, kadi ili moru – tvrdi dr Minkin, ako sperma dospe blizu vagine.