PET DETALJA koji će promeniti IZGLED VAŠE DNEVNE SOBE i svima pokazati da imate SAVRŠEN UKUS I STIL

Stan
Pixabay.com

Uređenje doma podrazumeva nabavku osnovnih komada nameštaja koji određuju namenu svake sobe i manje više se zna šta je za to potrebno. Međutim, kada je u pitanju dekoracija, uvek je stvar u malim detaljima koji će zaokružiti celokupan dizajn.

 

Upotpunite izgled svoje dnevne sobe tako što ćete joj pridodati ove detalje. Videćete, vaš stan će odmah izgledati otmenije i lepše!

Dekorativni jastuci

Kao nezamenljiv detalj svakog životnog prostora, dekorativni jastuci imaju brojne primene. Najvažniji je svakako njihov doprinos udobnosti, bilo da vam je potrebna potpora za leđa ili mekan jastuk da spustite glavu. Takođe su izuzetno dekorativni i idealni su za unošenje različitih boja, tekstura i dezena bez većih promena u ostatku prostora.

Interesantan prekrivač

Poput jastuka, dobar prekrivač može imati više funkcija. Praktični su jer se možete sklupčati ispod njih za popodnevnu dremku, ili kada vam je hladno, a takođe će biti odličan dekorativni detalj. Možete da menjate prekrivače i jastuke u skladu sa godišnjim dobima ili različitim prilikama i tako će vaša soba uvek izgledati drugačije, prenosi sajt About.

“Nešto živo”

Svakoj sobi treba neki živ detalj, poput buketa rezanog cveća ili saksijskih biljaka. Cveće, bez obzira na svoju veličinu i cenu, trenutno donosi živost svakom prostoru, a pri tom izgleda fantastično na stolu ili policama.

Sveće

Ništa ne doprinosi relaksirajućoj atmosferi poput sveća. Zato je bitno da držite nekoliko dekorativnih primaraka pri ruci u dnevnoj sobi. One mogu biti veoma interesantan ukras i uvek će vam prijati da jako i neprirodno svetlo sijalica zamenite nežnim, romantičnim plamenom sveće.

Nešto lično

Bitno je da u dekoraciju sobe uključite neke detalje koji imaju značenje za vas i ostale ljude koji žive sa vama. To može biti neka slika, fotografija, uspomena sa odmora ili sličan detalj. To će dati lični pečat vašem domu i učiniće ga jedinstvenim.