PET KORISNIH SAVETA ZA SVAKU ŽENU: Dame, ove greške u krevetu odbijaju svakog muškarca

Ni sama nisi svesna da zapravo krivac možeš biti i ti i da zbog nekih stvari koje možda radiš odbacuješ njega od sebe. O tome stalno razgovaraš s najboljom prijateljicom jer ti je neugodno voditi razgovor s njim o vašem s*ksu, no, to je pogrešno.

Pixabay

Umesto da se žališ prijateljici kako nisi doživela orgazam ili kako on nije svrš*o, popričaj malo s njim o tome, možda dođete do zanimljivih otkrića. No, šta, osim ćutnje, može loše uticati na vaš seksualni život?

1. Misliš da je njegov orgazam odraz tvoje s*ksualne moći 

Verovatno ti se dogodilo da posle s*ksa tvoj muškarac nije svrš*o ili nije bio jednako uzbuđen. No, nema veće greške nego da budeš ljuta i da razmišljaš o tome. Dakle, umesto da se uvrediš – budi znatiželjna, budi ljubazna, a najviše od svega budi strpljiva. Samo na taj način videćeš da li ti i tvoj partner možete zajedno otkriti put do više užitka i – orgazma.

2. Sram te pričati o s*ksu s partnerom

Smešno, ali istinito: ljudima se nije problem s*ksati, ali im je problem pričati o s*ksu. Mnoge žene često se srame svojih s*ksualnih želja i potreba pa to prećutkuju svom partneru. Radije to ispričaju najboljoj prijateljici jer imaju potrebu negde to izbaciti, ali to nije dobar put. Ako ti i tvoj partner nemate dobru komunikaciju, vaš s*ks je dosadan, monoton i ne zadovoljava ni tebe ni njega.

3. Nikad ga ne gledaš u oči

Gledanje u oči ponekad je prilično neugodna stvar, međutim, ono može pomoći produbiti s*ksualnu vezu. Kada se gledate u oči pojačava se osećaj povezanosti, ali i priznaje ranjivost.

4. Držiš se stalno istih poza

Tvoj s*ks s bilo kojim partnerom uvek je isti. Ne menja se zato što ti imaš svoju najdražu pozu i ne dopuštaš mu da je promenite. Ali, tvoj muškarac verovatno drugačije razmišlja. Avanture, istraživanja i iznenađenja uvek čine s*ks uzbudljivijim, ako se opustiš i predaš, sigurni smo da će i tebi biti. Zato, umesto da se držiš istog, predloži mu neku novu pozu ili novo mesto. Kreni s malim koracima, primera radi, jutarnji s*ks ispod tuša ili onaj na kuhinjskom stolu mogu delovati prilično stimulativno.

5. Shvataš odbijanje s*ksa kao odbijanje tebe

Tvoj partner nije raspoložen, a tebi je baš do s*ksa. On te odbija, a ti se osećaš okrutno odbačenom i ne shvataš ga – no, trebala bi. On, naime, ne razmišlja na način da te uopšte ne želi, nego samo da te želi kasnije. Zamisli da te neko poziva da idete jesti kad nikako nisi gladna i kad odbiješ, ta osoba se naljuti, histeriše i plače. E, tako je i u ovom slučaju. Nemoj uvek odmah skakati na sve i pokušaj ne uzimati sve jako lično.