Pet ostvarenja idealnih za februar! LJUBAVNI FILMOVI koji će otopiti i najhladnije srce

Dan zaljubljenih koji traje ceo februar - u mesecu zaljubljenih Pickbox TV emitovaće brojne divne ljubavne filmove koji će otopiti i najhladnije srce.

filmovi
pixabay.com

Ovi filmovi su topli, ljubavni i puni strasti, ali i duhoviti i veseli, baš kakvi bi i trebalo da budu. Preporučujemo vam ovih 5 romantičnih filmova koji će se u februaru emitovati na Pickbox TV-u!

Test privlačnosti (The Attraction Test)

Četvrtak, 9. 2. 2023. u 21.00

Sentimentalna i zanimljiva priča vrti se oko hvaljene univerzitetske profesorke Bruk (Tara Vilson). Bruk se  priprema da obelodani svoju značajnu studiju koja podstiče ljubav među neznancima. Ali lansiranje njene studije je ugroženo zbog kritike da sama nije pristupila sopstvenom testu. Iako je obećala da se više nikada neće zaljubiti, pristaje na test sa svojim najvećim kritičarem.

Iz Italije s ljubavlju (From Italy with Amore)

Nedelja, 12. 2. 2023. u 20.15

U ovoj romantičnoj komediji u središtu priče je Arijel Mos (Rebeka Dalton), koja u lokalnom restoranu ugleda muškarca za kog misli da je muškarac njenih snova. U potrazi da ga ponovo vidi, upoznaje zgodnog ugostitelja Danijela koji joj pomaže da shvati da put do njenog srca možda vodi preko stomaka.

Dom za kraljevsko srce (Home for a Royal Heart)

Ponedeljak, 13. 2. 2023. u 21.00

Erin, agentkinja nekretninama, živi u primorskom gradu Šo Beju. Njenom gradiću preti obnova koju niko ne želi, a Erin će učiniti sve da spasi svoj grad. U međuvremenu, zgodni Teo, član kraljevske porodice, traži novu nekretninu. Međutim, kvaka je u tome što on skriva kraljevski deo… Veoma zabavan i romantičan, ovaj film otopiće i najhladnije srce.

Ljubav pod limunom (Love Under the Lemon Tree)

Sreda, 15.2.2023. u 21.00

Kad fotografkinja Bek (Medison Bulok) odluči da se prijavi na fotografsko takmičenje, odlazi na sunčano ostrvo Sereniti. Boraveći na šarmantnoj gradskoj farmi limuna, Bek upoznaje grubog, ali zgodnog vlasnika Džošuu i njih dvoje sklapaju dogovor.

Ljubav i moda (Love, Fashion, Repeat)

Četvrtak, 16. 2. 2023. u 21.00

Uzbudljiva romantična komedija koja u središtu priče krije neočekivanu romansu. Dizajnerka Lisa (Kristina Rozato) vraća se u svoj rodni grad kako bi potražila inspiraciju za svoju novu modnu liniju. Ali kada upozna Kolina, pisca koji ima zadatak da popravi njenu biografiju, ljubav je poslednja stvar o kojoj razmišlja. Ali hoće li naći vremena za neočekivanu romansu?

U februaru gledajte samo tople i ljubavne filmove, a ovih 5 filmova na Pickbox TV-u su idealni za mesec zaljubljenih!