PET SAVETA KAKO DA SE OSLOBODITE STRAHA: Priđite joj i budite njen MUŠKARAC IZ SNOVA

Ne znate kako da joj priđete? Plašite se odbijanja? Niste sigurni šta želite?

veza
Pixabay.com

Pitanja je mnogo, a vi dogovore na njih nemate? Iz tog razloga, donosimo vam pet saveta kako da se oslobodite straha, kako da joj priđete i na kraju – kako da ostvarite vaš cilj.

Oslobodite se straha od odbijanja

Postoje devojke sa kojima možete da budete najbolji prijatelj, ali ta veza nikad neće prerasti u ljubavnu. Razlog – među vama nema “hemije”. Da bi neka od vaših prijateljica postala “devojka samo za krevet”, oboje morate da budete u istom raspoloženju. Procenite kad je trenutak da započnete priču na tu temu.

Pazite na koji način pristupate

Ako ste odlučili da “prijateljstvo sa povlasticama” ponudite devojci koja je tek raskinula dugogodišnju vezu, vodite računa kako ćete sa njom razgovarati. Zaboravite na rečenicu: “Ja još patim zbog svoje bivše devojke, ali ti mi se sviđaš i mislim da bismo mogli da imamo fenomenalan seks, jer oboje imamo fizičke potrebe”. Jedino što prolazi je: “Baš sam raskinuo dugu vezu i trenutno samo tražim normalnu osobu s kojom mogu da se družim i da se zabavljam.”

pixabay.com

Razmišljajte o njenim potrebama

Devojka koja je pristala na seks bez obaveze ima nekakva očekivanja od takvog odnosa. Ona želi da cenite tu njenu odluku, da je ne ponižavate i da ne smatrate manje vrednom.

Budite muškarac

Pitajte vaše bliske prijateljice sa kakvim tipom muškarca bi pristale da imaju seks bez obaveze. Odgovor će uvek biti isti: sa pažljivim, zainteresovanih, kulturnim i lepo vaspitanim. Dakle, ako želite “prijateljstvo sa povlasticama”, najpre morate da budete dobar prijatelj, gospodin i muškarac. Tek onda možete da uživate u povlasticama.

Pripremite se na potencijalnu ljubav

Seks bez obaveze može da preraste u nešto više. Naime, u svakoj takvoj vezi najmanje jedna osoba razvije intimnu potrebu i javlja se ljubav. Istina, to se češće događa ženama nego muškarcima, ali baš zato biste i morali da vodite računa. Jer, ako ste ponudili “prijateljstvo sa povlasticama” najboljoj prijateljici, a ona se zaljubi u vas, ima li smisla da je ostavite? Budite oprezni, vaše prijateljice zaslužuju da prema njima budete gospodin, džentlmen i pre svega pravi prijatelj.