Zamislite ih kao crvene zastavice koje vas upozoravaju da se preispitate...

 

Na prvom dejtu želi seks

Muškarcima je seks manje više stalno na umu, ali ako ovu temu potegne još pre nego što sazna vaše prezime, upalite alarm, piŠe sajt Cosmopolitan!To je znak da ga interesujete samo u seksualnom smislu, pa vaša veza, čak i ako je bude bilo, neće imati velike šanse da preraste u nešto ozbiljnije.

Krije svoj telefon

Odlazi u drugu sobu kada ga neko pozove i grabi telefon na prvo zvono da slučajno ne biste uočili ko ga zove? Vrlo verovatno ga ne zove mama. Ne padajte na izgovore poput „zovu me s posla“ ili „to je ortak iz osnovne“, jer verovatno to isto govori drugoj ženi sa kojom se viđa, kada vi zovete.

Lenj je u krevetu

Naravno, ponekad je potrebno uložiti malo više truda da bi devojka bila zadovoljna, ali muškarcu koji vas voli to neće predstavljati problem. Ako konstantno morate sami da tražite da se spusti dole, na primer, a on na to zakoluta očima i mrzovoljno kaže „dobro“, zvanično ste u vezi sa lenčugom u krevetu. Ovo ne znači samo da će vam verovatno biti uskraćen fantastičan seks – muškarci koji nisu proaktivni u krevetu, mogu biti tipovi koji očekuju od drugih da obavljaju stvari umesto njih i u drugim aspektima života.

Nikad nije tu kada vam je najpotrebniji

Tip koji vas ne podržava u periodu kada vam je stvarno teško ili vam je potrebna njegova pomoć, neće biti uz vas ni kada budete menjali pelene bebi u pola noći. Jedna od glavnih prednosti duge veze je ta što ne morate da prolazite sami kroz uspone i padove u životu. Ako on nestane svaki put kada teren postane hrapav, bolje će vam biti da nastavite dalje sami.

Ne čini da se osećate posebno

Dečko bi trebalo da vas voli. Trebalo bi da čini sa se osećajte kao najlepša, najpametnija, najdivnija osoba na svetu. Ako ne čini da se osećate tako, ili još gore radi suprotnom, vreme je za evaluaciju. Naša procena je da neće proći sa pozitivnom ocenom.loading...