Petar Strugar dobio sina – Mali Zarije došao na svet

Najpoznatiji glumac i fudbaler iz popularnog filma 'Montevideo' Moša, postao je otac dečaka u ponedeljak uveče.

Rođenje malog Zarija proslavile su obe porodice Petra Strugara (26) i njegove supruge i koleginice Ivane (32). Lekari su ocenili da je porođaj protekao u najboljem redu i da su beba i mama odlično.U Ivaninoj roditeljskoj kući u Šapcu, ali i u crnogorskom selu Strugari, odakle potiče Petar, kao i u Bečićima slavilo se dolazak na svet jednog novog Strugara.
– Svi slavimo. Ivana se porodila u ponedeljak u 11 uveče. Nekoliko sati posle porođaja čuli smo i nju i Petra telefonom i kad smo saznali da se i majka i beba osećaju odlično, počeli smo da slavimo. Najviše se raduju dede i babe, Nikolići u Šapcu i Strugari u Bečićima i Strugarima, gde po običaju pucaju iz raznog oružja – rekla je za Blic bliska rođaka glumačkog para.
Petaj je bio veoma raspoložen, ali nije želeo da otkriva detalje.
– Hvala na čestitkama – rekao nam je Strugar za Blic.
Petrovi roditelji još nisu doputovali u Beograd zbog neodložnih poslovnih obaveza koje imaju u Crnoj Gori, ali su nestrpljivi da vide prvo unuče.
– Čim prođe mesec dana od porođaja, Ivana, Petar i beba doći će u Bečiće. Tu će imati podršku Petrovih najbližih, sestre Jovane i polubraće Rajka i Filipa. Svi su izuzetno vezani jedni za druge – za Blic kaže izvor.
Da podsetimo, glumica Beogradskog dramskog pozorišta i zvezda filma „Montevideo” venčali su se 1. decembra prošle godine u jednom restoranu na Zemunskom keju. Skromnoj svadbenoj ceremoniji, koju je ubrzala Ivanina trudnoća, prisustvovali su samo najbliži članovi porodice, kumovi i prijatelji.

 loading...