PEVAČ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: “Za drugog te majka udala” (VIDEO)

Pevač Ivan Milinković, iako nema nastupe zbog trenutne situacije, vredno radi na pesmama za svoj prvi samostalni CD.

Promo/Ivan Radosavljević Shume

Ivan je publici predstavio novu pesmu “Siva magla”, za koju je uradio i ekranizaciju. U zvaničnoj izjavi za medije, povodom nove pesme,  pevač je istakao:

“Najjače ljubavne pesme, uvek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pesme “Za drugog te majka udala”! Majka moje tadašnje devojke je  rekla: “Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!” Tako je i bilo, majka je udala za drugog!

Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo.  Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje! Kada sam čuo kompletnu numeru, bez pevanja, shvatio sam da imam pesmu koja ima prelepo “lice”- fizionomiju ( kao lepota devojke, zaokružena u svakom smislu).

Na prvo slušanje, pesma je postala moja! Time mi, nije izostala ni inspiracija, da je donesem na sebi svojstven način! Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte”, istakao je pevač.

Sigurni smo da će mnogi, pronaći priču svog života, u ovoj pesmi. Jedno je sigurno, Ivan je ostao veran kvalitetnoj muzici i interpretaciji, a publika  ostala verna njemu – kao solisti.