PEVAČI SE OPARILI ZA NOVU GODINU: Jedna estradna zvezda za noć zaradila 80.000 EVRA

Jedna estradna zvezda iz Srbije za novogodišnje praznike u Crnoj Gori primila je honorar od čak 80.000 evra, dok je ukupno za nastupe isplaćeno oko 880.000 evra, saopštila je danas portparolka Poreske uprave Crne Gore Milica Vuletić.

Nova godina
Pixabay.com

Ne navodeći o kojoj estradnoj ličnosti je reč, Vuletić je u Jutarnjem programu Radio televizije Crne Gore istakla da je u pitanju honorar koji je isplatio privredni subjekat, što znači da tokom novogodišnjih praznika ta estradna ličnost nije nastupala na trgu, već u jednom ugostiteljskom objektu.

Za Novu godinu na trgovima su pevali u Budvi – Dino Merlin, a u Tivtu Željko Joksimović i Lepa Brena, a Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je drugu noć u hotelu Palas u Petrovcu.

Kako je rekla Vuletić, najveći honorari su isplaćeni u Budvi, Tivtu i Baru.

“Najveća gužva bila je upravo u tim opštinama, na trgovima, ali su i najinteresantnije estradne zvezde tamo nastupale. Tako da smo, recimo, na teritoriji opštine Budva imali isplaćene honorare od čak 540.000 evra, a kad su u pitanju Tivat i Kotor isplaćeni su honorari u iznosu od oko 250.000 evura”, rekla je ona.

Najveće regionalne muzičke zvezde nastupile su tokom novogodišnjih praznika na trgovima i u hotelima na crnogorskom primorju. Goste su zabavljali Dino Merlin, Riblja čorba, Bijelo dugme (u punom sastavu), Plavi orkestar, Patribrejkersi, Darko Rundek, Marija Šerifović, Željko Joksimović, hrvatske pop zvezde Jelena Rozga i Boris Novković, ali i folk zvezde Lepa Brena, Ceca Ražnatović i Haris Džinović.