Ne navodeći o kojoj estradnoj ličnosti je reč, Vuletić je u Jutarnjem programu Radio televizije Crne Gore istakla da je u pitanju honorar koji je isplatio privredni subjekat, što znači da tokom novogodišnjih praznika ta estradna ličnost nije nastupala na trgu, već u jednom ugostiteljskom objektu.

Za Novu godinu na trgovima su pevali u Budvi – Dino Merlin, a u Tivtu Željko Joksimović i Lepa Brena, a Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je drugu noć u hotelu Palas u Petrovcu.

Kako je rekla Vuletić, najveći honorari su isplaćeni u Budvi, Tivtu i Baru.

“Najveća gužva bila je upravo u tim opštinama, na trgovima, ali su i najinteresantnije estradne zvezde tamo nastupale. Tako da smo, recimo, na teritoriji opštine Budva imali isplaćene honorare od čak 540.000 evra, a kad su u pitanju Tivat i Kotor isplaćeni su honorari u iznosu od oko 250.000 evura”, rekla je ona.

Najveće regionalne muzičke zvezde nastupile su tokom novogodišnjih praznika na trgovima i u hotelima na crnogorskom primorju. Goste su zabavljali Dino Merlin, Riblja čorba, Bijelo dugme (u punom sastavu), Plavi orkestar, Patribrejkersi, Darko Rundek, Marija Šerifović, Željko Joksimović, hrvatske pop zvezde Jelena Rozga i Boris Novković, ali i folk zvezde Lepa Brena, Ceca Ražnatović i Haris Džinović.