PEVAČICA BLISTA POSLE TRI POROĐAJA: Zahvaljujući zdravim navikama ima savršeno telo (FOTO)

Čak i nakon 3 porođaja njena figura izgleda odlično.

Trening
Pixabay.com

Ona ceo život vodi računa o svom izgledu, a savršenu figuru nisu mogla da naruše ni 3 porođaja. Sijera se samo nekoliko nedelja nakon rođenja trećeg deteta vratila u teretanu.

View this post on Instagram

Partner 4 Life 💪🏽❤️

A post shared by Ciara (@ciara) on

Kao i svakog puta i ovog će za kratko vreme vratiti u formu, sigurna je. Zato je odlučila da na društvenoj mreži instagram, sa pratiocima podeli kako izgledaju njeni treninzi zahvaljujući kojem za kratko vreme sagori salo sa tela.

– Vrlo je važno da trening shvatite kao zabavu, onda je sve mnogo lakše –kaže ona.

“Nakon vežbanja se osećam odlično i mislim da su važne kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje”.

Što se tiče ishrane trudi se da jede zdravo i hranu sa što manje masnoća.

– Moja ishrana se bazira na mesu, voću i povrću i nimalo nije naporna za izvođenja. To nije dijeta, to je način života. Ni u jednom trenutku nisam gladna, a kilogrami se ne lepe za mene – kaže ona.

Ručak i večera joj se sastoje od parčeta mesa i velike porcije povrća, za doručak jede kajganu ili ovsenu kašu, dok se užine sastoje od voća u umerenim količinama.

Trudi se da popije i što više vode u toku dana, jer hidratacija igra ključnu ulogu u aktiviranju metabolizma, ali i izgleda.

Što se vežbanja tiče, njeni treninzi se baziraju na kardio programu većim delom, u period kada želi da se reši nakupljenih kilograma. Kada težinu dovede do željene onda kreće sa treninzima koji oblikuju njene mišiće.