Pevačica živi u strahu jer je izgubila telefon: Novi porno snimak na pomolu?

Pevačica živi u strahu od kada je izgubila telefon. Misli da će sadržaj osvanuti u medijima.

Katarina Živković sada plaća ceh jer nije vodila računa o svojim stvarima, izgubila je mobilni telefon i od tada živi u strahu da će sadržaj iz njenog telefona da postane obelodanjen.

– Kaća je otputovala u Minhen sa nekoliko prijatelja kako bi se malo odmorila od mnogobrojnih nastupa koje je imala u poslednje vreme. Ona je baš umorna od posla i toliko rasejna da nije ni primetila kada je izgubila telefon. Postoji mogućnost i da joj je neko ukrao, ali to ne može da tvrdi, jer nije ništa videla. Ipak, sada joj nije svejedno, jer postoji velika verovatnoća da će sadržaj njenog telefona osvanuti negde u medijima –  rekao je izvor blizak pevačici, piše „Kurir”.

– Iako nema seksi slike u telefonu, Kaća je u strahu da se njene poruke negde ne objave, jer smatra da su poruke deo njene privatnost i da ne treba svako da zna šta piše i s kim se dopisuje. Ona takođe ima i fotografije sa društvom koje su nastale u šali, a volela bi da ostanu, kao i do sada, deo njene privatne arhive. Ona je prijavila gubitak telefona i nada se da će ga pronaći i u rekordnom roku, ali do tada je ne ostaje ništa drugo, nego da razmišlja pozitivno – dodao je izvor blizak pevačici.