Pevačica Zoe Kida promo lice 13. Belgrade Beer Festa

Jedna od najatraktivnijih dama sa domaće muzičke scene - Ana Radonjić, poznatija kao Zoe Kida, pevačica grupe „Zemlja Gruva” je promo lice 13. Belgrade Beer Festa.

 

Ana se bavi muzikom već četrnaest godina. Karijeru je započela u elektronskom sastavu “Mistake Mistake”, da bi sa kolegama, 2007. osnovala bend “Zemlja Gruva”, koji je za kratko vreme postao jedan od vodećih sastava na ovdašnjoj muzičkoj sceni.

Osim po dominantnom glasu, Ana je poznata i kao autor muzike i tekstova brojnih numera bendova u kojima je radila. Njena ljubav prema muzici, dugogodišnje iskustvo sa publikom i medijima, dobar su pokazatelj da ćemo imati pravog vodiča kroz brojna dešavanja 13. Belgrade Beer Festa.

Bend Orthodox Celts otvara Beer Garden

U susret avgustovskim dešavanjima na Ušću, kao uvod u Beer Fest, organizatori i brojni partneri Vas pozivaju da posetite novo omiljeno mesto na makiškoj strani Ade Ciganlije – Beer Garden.

Ada Ciganlija će u jeku turističke sezone postati centar dešavanja u gradu, jer će Beer Garden biti najveći pub na otvorenom u Srbiji sa neverovatnom ponudom – preko 150 vrsta piva služiće se u prelepom prirodnom ambijentu.

Svečano otvaranje zakazano je za 10. jul, a prvi nastup rezervisan je za tradicionalne učesnike Beer Festa  – bend  Orthodox Celts.

Čuveni “beogradski Irci” pozvaće sve koji se tih dana nađu u našem gradu, da 32 dana leta, do 12. avgusta, provedu u prirodnom hladu Beer Gardena uz omiljeno piće i svakodnevne svirke popularnih bendova.