Pevačicu usred emisije ispljuvali kako nema pojma da peva i rekli joj da promeni zanimanje! (VIDEO+FOTO)

Voditeljka jedva prekinula nezadovoljnog gledaoca

U današnjoj emisiji „Sat dva”, na televiziji Pink kod voditeljke Ene Popov gosti su bili modna blogerka Zorannah, pevač danijel Pavlović i pevačica Tamara Filipović.

Pričalo se o svemu, a Tamara je iskoristila gostovanje kako bi promovisala novu pesmu i spot za nju. To se, izgleda, nije dopalo gledaocima, koji su nakon premijere počeli da se uključuju u emisiju sa porukama da pevačica nema pojma da peva.

– Ova Tamara nema veze sa pevanjem. Bolje da nađe drugo zanimanje – rekao je nezadovoljni gospodin, koga je Ena Popov pokušala ljubazno da prekine, međutim pošto je on bio istrajan, režija je morala da ga „isključi” iz programa.

Anonimnog gospodina podržale su još dve gospođe, poručivši mladoj dami da promeni profesiju, doduše mnogo smirenije, a onda se uključila i jedna gospođa koja je nahvalila Tamaru, rekavši da je predivna, ljupka, da divno peva, a poručila onima koji su je kudili kako je jedno vreme radila i na fakultetu kao šefica kabineta rektora, ali pošto je od januara počela mnogo da nastupa, morala je da napusti akademski posao.

Kako ona zaista peva, pogledajte i sami pa donesite svoj zaključak: