PIJAN KAO LETVA: Snimak objašnjava zašto je poznati glumac iz “Igre prestola” završio na REHABILITACIJI (VIDEO)

Juče je u svim svetskim medijima osvanula vest da je Kit Harington koji u planetarno popularnoj seriji "Igra prestola" tumači ulogu Džona Snoua na rehabilitaciji u jednom centru u Konektikatu. Sada je u svetskim medijima osvanuo i snimak iz jednog bara, nastao u januaru 2018. godine na kojima se vidi da je Kit pijan.

youtube/printscreen

Prema pisanju “Dejli mejla” u javnost je isplivao snimak na kom se vidi kako Kit Harington iz serije “Igra prestola” dolazi u jedan bar u pijanom stanju i pokušava da se uključi u igru, ali u tome ne uspeva. Vlasnik bara je ispričao i kako je Kit došao iz drugog bara gde su mu očigledno točili previše pića, a zatim je dodao da je naručio viski za sebe, ali i za sve prisutne u baru, kao i da je bio veoma fin momak. Međutim kada su videli kako mu je, osoblje ga je zamolilo da ode iz bara, a dvojica su mu u tome i pomogli, prenosi blic.rs.

Podsetimo, juče su svi svetski mediji preneli vest da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju i to čim je završeno snimanje poslednje epizode osme sezone “Igre prestola”. Izvor stranih medija, koji je dobro upćen u celu situaciju kaže da je on podvrgnut kognitivno – bihejvioralnoj terapiji, vidu psihoterapije koji naglašava uticaj mišljenja na to kako se osećamo i kako se ponašamo.

Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi u dvadesetima – istakao je u pomenutom intervjuu Kit koji ima 32 godine.