Piknik i Horror Piknik 8. maja u Božidarcu – dupli povod za sjajnu žurku

Posle prvomajskih uranaka i roštiljanja, muzički piknik nas očekuje i u Božidarcu u petak, 8. maja, kada će na Vračar Rocks festivalu nastupiti novosadski Piknik i njegova frakcija Horror Piknik!

 

Beogradskim i serijom koncerata po regionu, Gos’n Bandar će proslaviti 20 godina od početka rada pod pseudonimom Piknik. Ujedno, biće promovisan i novi album benda,„Radnički savet“, na kojem su hitovi poput ,,Bojkota”, ,,Na crno”, ,,Mrsh na radno mesto”.

Piknik, jednu od najoriginalnijih pojava na domaćoj sceni, predvodi svojevrsni genijalac svima poznat kao Gos’n Bandar. Još davne 1995. godine započeo je svoje muzičko putovanje eksperimentišući u sopstvenom studiju. Do 2006. godine nastali su mnogi neobjavljeni albumi. Tokom tih godina pojavilo se dosta ljubitelja i poštovalaca Piknikovih pesama, Gos’n Bandar je svojim nesvakidašnjim pristupom muzici privukao i pažnju medija, te je Piknik 2007. godine osvojio alternativnu scenu kultnim izdanjem ,,Miš, Puž i Ker”. Drugi zvanični album ,,Dembelan” objavljen je 2008. godine.

Uporedo sa Piknikom nastala je i frakcija Horror Piknik, bend koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom davno zaboravljenog stila osvaja mnogobrojnu publiku!

Na nastupima uživo Piknik i Horror Piknik su jedna ekipa, a ipak dva benda, različitih silova i scenskih nastupa. Animiraju publiku koja voli sve – od hard-core, punk, pop-rock, thrash metala, do electro industriala i social comedy stila.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 500 dinara.