PINKOVA ZVEZDA: Dragana Mirković je bolji čovek od Vesne Zmijanac (VIDEO)

Peđa
Promo

Pinkova zvezda uputila ozbiljne reči.

U poznatoj emisiji ‘Vikend sa Zeletom’, čuveni voditelj Srđan Zelembaba Zele ugostio je poznatu Pinkovu zvezdu Predrag Peđa Uskoković.

Peđa je na pitanje o neophodnosti muzičkih takmičenja rekao da je to izuzetno dobar koncept emisije, koji mladim umetnicima pruža mogućnost da pokažu svoje muzičko umeće i da ih brže lansira u medijski prstor. On je itakao da je emisija ‘Pinkove zvezde imala veliki ticaj na njegovu karijeru’.

– Mislim da je to jako dobro, meni su ‘Pinkove zvezde’ značajno pomogle u karijeri – istakao je Uskoković

Mladi pevač upravo je objavio svoj prvi singl ‘Strelac slobodan’, koji je za kratko veme naišao na simpatije publike.

– Obzirom da sam na početku i da je ovo moj prvenac, jako sam zadovoljan kako je prošao kod publike – nije krio zadovoljstvo ovaj mladić.

Obzirom na spekulacije da će se u novoj sezoni ‘Pinkovih zvezda’ kao članice žirija pojaviti Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, Zele nije propustio da mladom pevaču postavi pitanje, o tome čijeg komentara bi se više plašio kad je reč o ovi damama.

– Ne verujem da bi Dragana mogla da bude stroga prema nekome. Ona je svesna kada se gradi i kada se počinje karijera, a ona je, sama po sebi, to se vidi, dobra žena i njeni komentari bi bili super i ne bi ona imala neke prevelike kritike – imao je reči hvale mlada zvezda.loading...