PINKOVE ZVEZDE: Milan posvetio stajling Gagi Nikoliću i objasnio nova pravila

Večerašnja emisija Pinkovih zvezda počela je sa velikim ovacijama publike, koji su veselo dočekali voditelja, Milana Kalinića u novoj fazi takmičenja pod nazivom "nokaut".

 

Milan Kalinić se na početku našalio da je gromoglasan aplauz sigurno zbog njegovih brkova. Onda se uozbiljio da bi rekao kako je njegov stajling zapravo posebno osmišljen kao podrška jednom on najvećih glumaca naše scene, Draganu Gagi Nikoliću.

– Drž’ se legendo – završio je Milan svoju izjavu uz ogromnu podršku publike.

Posle toga je usledilo predstavljanje žirija uz šaljive komentare inspirisane Milanovim brkovima, pa je Harisa predstavio uz konstataciju da je on još jedan legendarni brka.

– Ona je bez brkova, ali i šta će joj – originalno je Milan predstavio Cecu.

 

Ova emisija će svakako biti uzbudljivija i interesantnija jer će je obeležiti i nova pravila.

Nastupaće 40 kandidata, tako što će nastupati u paru, po dvoje, pevajući istu pesmu, pa će glasovi žirija odlučiti ko prolazi dalje. 

Nakon prvog dela takmičenja, 20 takmičara koji nisu prošli duel će biti raspoređeni u pet grupa po četiri člana i pevaće zajedno, kao grupa. Nakon toga će ispasti dve grupe, odnosno osam takmičara.

Kako bi takmičari preživeli ovu nokaut fazu, moraće da rade zajedno i da budu timski dobri kako bi se pojavili i u sledećoj emisiji.loading...