On je slavni holivudski zavodnik, nju prozivaju zbog kilaže! Evo kako izgleda ŽENA PIRSA BROSNANA (FOTO)

Pirs Brosnan
Wikipedia/Rita Molnár

Glumac Pirs Brosnan je netipičan muškarac. Umesto da šeta devojke, lepotice, rasipa se i razmeće kao bivši Džejms Bond, on je sasvim drugačiji. A to što mu "zameraju" što pored sebe nema tip-top manekenku još više govori o njemu. Svima je nedavno poručio: "Bolju nisam mogao da nađem".

Brosnanova supruga sa kojom je već 17 godina u braku je novinarka Kili Šej Smit. 

Kako njemu ne zameraju ništa, sada su svetski mediji uzeli nju “na zub”. Često se piše o njoj kao “najvećoj srećnici” jer je upecala takvog muškarca. 

Doduše, Kili nije izgledala kao sada na početku braka. Vatrena brineta uspela je da osvoji čuvenog Bonda očas posla, iako danas muku muči sa kilogramima. Čak je svojevremeno proglašena za najdeblju ženu Holivuda. Nije tajna da poslednjih meseci pokušava da smrša, ali joj ne ide. 

 

Njen dragi ne mari za to. On je jedan od retkih koga zaista nije briga što pored sebe nema Barbiku. A kada su ga pitali za njen višak kilograma, izjavio je da je podržava u nameri da smrša, ali da mu to uopšte ne smeta. 

– Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao – rekao je Pirs za svoju suprugu.

Podsetimo, Brosnan iz prvog braka sa australijskom glumicom Kasandrom Haris, koja je preminula od raka, ima sina Šona, rođenog 1983. godine. Iz tog braka, nakon smrti Kasandrinog prvog supruga Dermota 1986. godine, Brosnan je usvojio i njihovu decu Šarlotu i Kristofera. Šarlota je, kao i majka Kasandra, preminula od raka.

Love

A post shared by Keely Shaye (@keelyshayebrosnan) on