PISAC ŠOKIRAO IZJAVOM: ‘Seksualni DEMONI vrebaju, ko MASTURBIRA ide pravo u pakao’

Masturbacija
Foter/gaelx / photo on flickr/Mimoza291 / photo on flickr

Žene koje masturbiraju idu pravo u pakao, poruka je jednog hrišćanskog pisca.

 

Mak Mejor iz izdavačke kuće „Eden Decoded” napisao je na Fejsbuku da “previše hrišćanki gubi šansu za večni život, zato što masturbiraju”.

Dildoi i sve takve seksi igračke, koriste se hiljadama godina u demonskim ritualima. To je jedan od glavnih načina na koje su paganska društva obožavala svoje demonske bogove. U tome nema ničeg normalnog i neka bude sram svakog hrišćanina koji tvrdi suprotno – napisao je on.

U postu je objavljen i link ka tekstu na sajtu Eden Decoded u kom pisac upozorava da Satana koristi seks da “osnaži demonske entitete”.

Mnogi koji ovo čitaju imaju seksi igračke. Želeli vi to da prihvatite ili ne, ove igračke su portal između demonskog sveta i vašeg života. Sve dok imate seksi igračke u kući, imate prolaz koji može omogućiti demonima, ne samo da po volji ulaze u vaš život, nego i da vas muče i uništavaju vam određene aspekte života koji imaju veze sa seksom i vašim vezama – napisao je on.

Post je odlomak iz Majorove knjige “Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons.”

Seks uopšte, a masturbacija naročito, popularne su teme na Eden Decoded sajtu. Tako se tu može pročitati još jedan zanimljiv odlomak iz knjige.

Postoje i seksualni demoni. Opasnost masturbacije je u tome što se neko može bespovratno predati demonu seksa, koji se vezuje za vas kroz čin masturbacije. Kada se taj demon zakači, teško je naterati ga da ode. Navodiće vas na masturbaciju, čak i kad vi to ne želite. Imaćete potrebu da se igrate sa sobom i to tako snažnu da će vam samo orgazam pružiti privremeno olakšanje – stoji napisano.

S druge strane, medicinski stručnjaci ne vide ništa loše u masturbaciji, pa čak smatraju i da je zdrava – kako za muškarce, tako i za žene.