PITANJE KOJE NAS JE DUGO “MUČILO”: Saznajte kako MILIONERI traže smeštaj na putovanjima!

Maldivi
Wikipedia

Bogati klijenti za svoj su odmor su spremni da plate koliko god treba, samo je bitno da im se ponudi nešto izvanredno.

 

Airbnb je odavno pokrenuo nove trendove koji se tiču iznajmljivanja. Pojavom soba, stanova i kuća putem ove stranice hoteli su konačno dobili novu konkurenciju. Međutim, oni najbogatiji najčešće ne traže putem Airbnba ili Bookinga, a ovo je priča o tome kako oni nađu svoje „skromno“ mesto za odmor.

Londonska kompanija Nota Bene Global može se slobodno zvati i “Airbnb za milionere”. Firmu je pokrenuo Entoni Lesmen sa svojom suprugom Ilejn, a od 2005. uveseljavaju i olakšavaju život imućnih.

Naši klijenti u proseku su bogati 10 do 20 miliona dolara, ali nekoliko njih ipak je teško između 1,5 i 8 milijardi dolara – izjavio je Lesmen za Business Insider.

Za milijardere je odlazak na Bali poput kupovine bombona, ali i te kako razmišljaju kako troše svoj novac – pojašnjava.

Bogati klijenti za svoj novac spremni su da plate koliko god treba, samo je bitno da im se ponudi nešto izvanredno. Zbog toga im Lesmen najčešće nalazi privatne vile, koje nude potpuni mir i privatnost po izuzetno visokim cenama.

Odmor prepun luksuza i te kako košta, pa tako cena odmora u čudesnim vilama Grčke i Italije stoji između 87 i 175 hiljada dolara nedeljno. Naravno, pre samog najma, Nota Bene Travel ispita sve detalje o vili, jer se ogromne sume novca koje bogati plaćaju moraju opravdati.

Jedna od vila koje oni najdubljih džepova rado uzimaju nalazi se u blizini jezera Komo, gde svoje vile imaju mnoge slavne osobe. Cena? Prava sitnica, tek 105 hiljada dolara nedeljno.

Uglavnom, ako ikad dobijete glavnu premiju na lutriji, setite se ove kompanije.

A do tad se držite Airbnba i Bookinga.